Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleş: "Nu putem avea alt scop decât victoria în meciul cu Olimpia"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
21.10.2011

Directorul sportiv al echipei CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia, Petru Eleş, a declarat, vineri, pentru totalbaschet, că partida pe care formaţia sa o va susţine în deplasare, cu Olimpia Bucureşti, va fi una în care gruparea ardeleană îşi propune să obţină cea de-a cincea victorie consecutivă în campionat.

Oficialul formaţiei din Alba Iulia a explicat: "Va fi un meci împotriva unei echipe foarte simpatice, una din cele două din campionat care se bazează exclusiv pe jucătoare românce, iar acest fapt este de respectat si lăudat în acelaşi timp. În ceea ce ne priveşte însă, nu putem avea alt scop decât victoria, pentru a continua parcursul bun din acest debut de campionat".

Petru Eleş a dorit să amintească faptul că niciun meci nu este câştigat de la început. "După prima repriză mai puţin reuşită din partida cu Iaşiul, am înţeles cu toţii că trebuie să fim concentraţi de la început, pentru a ne feri de surprize neplăcute. Baschetul este un sport pe care nu îl poţi păcăli nici măcar 20 de minute şi sunt convins că jucătoarele noastre înţeleg acum acest lucru", a încheiat directorul sportiv al echipei din Alba Iulia.

Echipele Olimpia Bucureşti şi CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia se întâlnesc, sâmbătă, în Capitală, într-un meci în care gruparea ardeleană porneşte ca favorită. Partida dintre cele două formaţii contează pentru etapa a cincea a Diviziei A, la feminin, şi este programată să înceapă de la ora 12.30. Jocul se va disputa în Sala Sporturilor "Octavian Dimofte".

În clasament, CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia se află pe locul al treilea, la egalitate de puncte, opt, cu liderul CSM Târgovişte şi cu ocupanta poziţiei a doua CST Alexandria, însă toate aceste formaţii sunt departajate de coşaveraj. Olimpia Bucureşti ocupă locul 12 cu cinci puncte din opt posibile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!