Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleş: “Pornim cu șansa a doua”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
19.02.2014

Miercuri de la ora 17:00, în sala Sporturilor din Satu Mare, echipa locală va primi vizita puternicei formații din Târgoviște. Antrenorul gazdelor, Petru Eleş a admis faptul că echipa sa are puține șanse de victorie și că se gândește mai mult la confruntarea de sâmbătă cu Phoenix Galați:

“Vom încerca să jucăm cel mai bun baschet al nostru şi să oferim publicului un spectacol deosebit. Din păcate pornim cu şansa a doua, dar trebuie să recunoaştem că nu am putut învinge echipa din Târgovişte nici când ne luptam cu ei pentru medalie“.

Obiectivul sătmărencelor este victoria conta Galaţiului, un meci care are ca miză prezenţa în play-off:. „Un succes care ar asigura prezenţa în play-off. Alte echipe ca Sepsi sau Târgovişte au avut sincope anii trecuţi, în vreme ce noi încercăm să ne menţinem acolo sus. Mereu am ajuns în play-off de la promovarea în Liga Naţională“, a spus Eleş.

Pentru CSM Satu Mare vor lipsi Cristiana Cutaş și Valentina Bolba, care se află încă sub tratament medical.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!