Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix Galați întoarce rezultatul și învinge la Alexandria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.11.2014

Gălățencele de la Phoenix s-au impus în fieful celor de la CST BC Alexandria cu 66-64 (18-13, 13-24, 20-15, 15-12), după ce la finele primelor 2 sferturi gazdele aveau 37-31 pe tabela de marcaj. 

I. James și C. Lee, ambele cu câte 21 de puncte marcate, au fost cele mai bune jucătoare ale echipei învingătoare, timp în care de la adversare M. Stroman a terminat în double-double cu 29 de puncte și 16 recuperări. 

Vom reveni cu cronica detaliată de la Alexandria! 

 


După 20 de minute scurse din meciul dintre CST BC Alexandria și Phoenix Galați, gazdele din județul Teleorman sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 37-31 (13-18, 24-13). 

 

Cele mai bune jucătoare de pe parchet în prima repriză au fost M. Stroman cu 18 puncte și S. Miteva cu 10 de la Alexandria, respectiv I. James cu 12 și C. Lee cu 10 din lotul oaspetelor. 

Meciul dintre cele două formații este unul din cadrul etapei cu numărul 12 din Liga Națională de Baschet Feminin. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!