Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix primește vizita celor de la Danzio Timișoara

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
30.01.2016

Gălățencele lui Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică susțin al doilea meci consecutiv din această săptămână în fața propriilor suporteri. Romina Filip, Stassia Walter, Myneshia McKenzie &Co vor să încheie prima fază a campionatului cu o victorie. În tur, în orașul de pe Bega, Phoenix s-a impus cu 89-80. BCM Danzio conduce la general însă cu 5-3.

Echipa gălățeană pornește ca favorită dominând statistica la toate capitolele cu procentajele: 44, 1% față de 43,1% la aruncările de 2 puncte, 28,3 la 27 la aruncările din afara semicercului, 71,7 față de 62,4 la libere, 42,4 la 34,2 la recuperări și 17,8 față de 13,5 la pase decisive.

Cele mai bune marcatoare din cele două tabere sunt: Christassia Walter, cu o medie de 16,6 puncte pe meci respectiv Clara Wilson, cu 12,3 puncte.

Partida care se va disputa duminică, de la ora 18.00, în sala Polivalentă Dunărea va fi arbitrată de Costin Bogdănescu, Lavinia Bujor și Alexandru Nicolae, iar comisar FRB a fost delegat Eugen Poenaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!