Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix s-a impus lejer în fața lanternei CSM Satu Mare

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
24.12.2015

La ultima apariție în fața propriilor suporteri din acest an, Phoenix Galați a întâlnit în sala Polivalentă Dunărea pe CSM Satu Mare, o echipă formată din jucătoare foarte tinere care nu a reușit să câștige niciun meci în acest sezon.

Antrenorul Eugenio Rodrigues a decis să le menajeze pe cele patru jucătoare americane: Myneshia McKenzie, cea mai eficientă jucătoare din Ligă, Stassia Walter, principala pasatoare, Amanda Frost și Cassie Rochel, cu probleme medicale. În aceste condiții 5-ul de start pentru Phoenix a fost: Filip, B.Fota, Crețu, D.Fota, Demeter. CSM Satu Mare a replicat cu formula: Vilcinschi, Voica, Chitanu, Badi și Kadar.

Partida a curs într-un singur sens, echipa gălățeană, din rândul căreia s-au remarcat: Demeter, Filip și surorile Fota a zburdat pe teren și și-a încântat suporterii cu cea de-a VII-a victorie sezonală. Rezultat final: Phoenix Galați – CSM Satu Mare 92-29 (24-9, 26-6, 26-10, 16-4).

Marcatoare: Demeter 24 puncte, B.Fota 21 p, Filip 20 p, D.Fota 16 p, Crețu 6 p, Geleriu 4 p (Phoenix) respectiv Voica 9 p, Chitanu 9 p, Vilcinschi 5 p, Badi 5 p, Kadar 1p (CSM Satu Mare).

Echipa gălățeană a urcat pe locul V cu 21 de puncte și va juca ultimul meci din acest an pe 28 decembrie la București cu Rapid. CSM Satu Mare a terminat anul pe locul X cu 17 puncte.

Sursa foto: Viorel King 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!