Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix se duelează la Galați cu U Cluj-Napoca

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.12.2016

Phoenix Galați va juca acasă cu U Cluj Napoca în cadrul celei de-a 12-a etape a Ligii Naționale. Partida este programată sâmbătă, 17 decembrie, în Sala Polivalentă Dunărea, de la ora 19:30.

Situația din clasament a celor două echipe se prezintă astfel: Phoenix ocupă locul 5 cu 18 puncte și o linie de clasament: 7 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce U Cluj se poziționează pe locul 2 cu 19 puncte, cu un bilanț: 8 victorii și 3 înfrângeri.

Echipa gălățeană traversează o perioadă bună, a câștigat ultimele două meciuri disputate și vrea să lege încă o victorie. Ardelencele au pierdut surprinzător etapa trecută pe teren propriu cu U Goldiș ICIM Arad și nu prea mai au voie să facă pași greșiți dacă vor să-și păstreze poziția pe podium.

Phoenix Galați și U Cluj Napoca s-au aflat față în față de 9 ori, gălățencele câștigând de 7 ori, iar clujencele de 2 ori. În tur, U s-a impus după un joc aprig disputat, scor final: 74-70.

Confruntarea din orașul de la Dunăre va fi arbitrată de trio-ul: Alexandra Stan, Costin Bogdănescu și Alexandru Stamate, iar comisar FRB a fost desemnată Alina Moanță.

*Foto: Valentin Todea @totalbaschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!