Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix U a câştigat fără mari emoţii

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
01.02.2015

Sala Polivalentă Dunărea din Galaţi a găzduit sâmbătă seara confruntarea Phoenix U Galaţi - U Cluj Napoca, care a contat pentru cea de-a XXI-a etapă din LNBF.

Clujencele, din rândul cărora s-au remarcat ex-gălăţencele Teodora Neagu şi Iulia Răileanu au început cu mult curaj şi au condus pe tabela de marcaj: 3-4 (min.2), 6-11 (min.4), 11-14 (min.6). Gălăţencele au ripostat imediat, fosta jucătoare a Clujului, Amber Jones şi-a intrat în mână, secondată şi sprijinită de Romina Filip, Chelsey Lee şi Ivory James şi Phoenix a preluat ostilităţile pe care nu le-a mai cedat până la final. La pauza mare, Galaţiul a avut un avantaj de 14 puncte. Echipa lui Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu s-a dezlănţuit şi a făcut spectacol în cel de-al treilea sfert. Ardelencele nu au renunţat la luptă şi au reuşit să câştige ultimul sfert. Rezultat final: Phoenix U Galaţi - U Cluj Napoca 98-66 (24-21, 22-11, 34-12, 18-22).

Principalele marcatoare:

Phoenix U Galaţi: Filip 19 (3x3)p, Lee 17 p, James 17 (2x3)p, Jones 16 (4x3)p

U Cluj Napoca: Gavrilă 20 (1x3)p, Neagu 14 (3x3)p, Răileanu 12 p.

Echipa gălăţeană se menţine pe locul VII cu 34 de puncte, iar echipa clujeană ocupă poziţia XI cu 27 de puncte.

*Foto: Dragoș Saca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!