Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix U Galaţi are examen cu liderul

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
06.12.2014

Liga Națională

Etapa XIV

Sala Sporturilor Dunărea

8/5 Fișa meciului 11/2

Phoenix U Galaţi va începe returul cu un meci infernal pe teren propriu în dauna celor de la CSU Alba Iulia, liderul grupei A din Liga Europei Centrale. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Polivalentă Dunărea.

Chiar dacă nu au câştigat niciun duel din cele cinci de până acum, gălăţencele sunt dispuse să facă un joc mare şi să obţină şi un rezultat pozitiv.

Cheia confruntării ar putea sta în duelul americancelor Chelsey Lee - Wumi Agunbiade, cele mai eficiente jucătoare din cele două tabere.

Alba Iulia a avut un program foarte încărcat în ultima perioadă, fiind angrenată pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Liga Europei Centrale, dar rămâne favorită în jocul din oraşul de la Dunăre.

CSU se află pe primul loc în clasament cu 24 de puncte, în timp ce gazdele ocupă poziţia a VII-a cu 21 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!