Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Pinelopi Pavlopoulou: ”Suntem provocate în fiecare zi să lucrăm din greu și să rămânem concentrate”

Pinelopi Pavlopoulou: ”Suntem provocate în fiecare zi să lucrăm din greu și să rămânem concentrate”

Sepsi SIC se pregătește intens de debutul în cupele europene și în competițiile interne, reușind să lege și două meciuri amicale. Una dintre jucătoarele nou-venite în această vară la echipa din Sfântu Gheorghe, Pinelopi Pavlopoulou, a vorbit pentru pagina de Facebook a formației sale despre toată această perioadă:

Clubul este organizat și profesionist, așteptările sunt mari și există un puternic sprijin din partea comunității pentru echipă, chiar dacă fanii nu pot participa încă la jocuri. Avem tot ce ne trebuie pentru a performa la cele mai înalte standarde, ne sunt puse la dispoziție facilități incredibile, un personal calificat și antrenori cunoscuți. Coechipierele mele sunt drăguțe, și ne ajutăm reciproc pe teren și în afara terenului, ceea ce este important. Simt că avem o puternică forță înăuntrul echipei.

Până acum, pre-sezonul a fost o mare provocare atât fizic, cât și mental. Tot personalul responsabil pentru pregătirea noastră face o treabă bună de a ne ține în formă excelentă, deoarece suntem provocate în fiecare zi să lucrăm din greu și să rămânem concentrate. Vedem deja o mare diferență de când am început și simt că am crescut împreună ca echipă, dar avem un sezon întreg în față pentru a ne îmbunătăți jocul.

Baschetbalista din Grecia a făcut referire și la duelul din preliminariile Euroligii cu Spar Girona:

Acest joc va fi o mare provocare pentru noi, dar suntem foarte motivate și dorim să câștigăm. Adversarele noastre sunt foarte experimentate, și au început deja să joace în liga spaniolă, ceea ce reprezintă un avantaj pentru ele. Cu toate acestea, avem și noi „armele” noastre, și cred că va fi un meci interesant.

Așteptăm acest joc de mult timp, așa că, pe măsură ce se apropie, ne simțim din ce în ce mai entuziasmate. Am încercat să ne îmbunătățim jocul corectându-ne greșelile și îmbunătățindu-ne atât procesul de luare a deciziilor, cât și abilitățile, așa că încă 4 săptămâni cu acest program ar putea face diferența dacă în continuare dăm randament 100%. Acum mai mult ca niciodată trebuie să fim mai eficiente și mai concentrate în practică, transferând această practică în obținerea rezultatelor pe care ni le dorim.

*Foto: Facebook Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!