Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Porchia Green, Stanecia Graham şi Silvia Grădinaru au semnat cu ICIM Arad

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.08.2011

Campioana en-titre a României la baschet feminin, ICIM Arad, a ajuns în această săptămână la o înţelegere cu trei jucătoare, anunţă sportarad.ro . Este vorba de două sportive americance, Porchia Green şi Stanecia Graham, respectiv românca Silvia Grădinaru. Toate cele trei sportive au participat la antrenamentele echipei de miercuri.

În vârstă de 24 de ani Green măsoară 1.76 şi evoluează pe postul de fundaş. De-a lungul carierii aceasta a mai evoluat în SUA, Finlanda şi Grecia. Sezonul trecut, în echipamentul PAOK Salonic, sportiva a înregistrat medii de 11 puncte, 8 recuperări şi 3.5 pase decisive. În schimb Graham, în vârstă de 24 de ani şi 1.87m, a trecut pe la echipe din SUA, Muntenegru şi Bosnia. Sezonul 2010-2011 l-a petrecut la Celik Zenica unde a avut medii de 10 puncte şi 6.6 recuperări.

Silvia Grădinaru este o prezenţă constantă în Divizia A feminină de baschet, evoluând pe la Universitatea Cluj-Napoca, CS Danzio Timişoara şi sezonul trecut la CSU Alba Iulia. În vârstă de 22 de ani, Grădinaru măsoară 1.74m şi joacă pe poziţia 1-2.

În momentul de faţă lotul este format din 12 sportive: Larisa Toma, Suzana Milovanovic, Monica Brosovszky, Bianca Urban, Laura Drăgoescu, Ildiko Nagy, Diana Moraru, Bianca Urban, Laura Drăgoescu, Silvia Grădinaru, Porchia Green şi Stanecia Graham, situaţia Alinei Crăciun fiind una incertă. Conducerea clubului afirmă că transferurile nu s-au încheiat aici, însă cel mai probabil lotul va fi definitivat vineri, 2 septembrie.

Foto: sportarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!