Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Premieră. Timişoara dă trei reprezentanţi la All Star Game-ul feminin

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.03.2011

"Trei Doamne, şi toţi trei!" e refrenul la modă în lotul echipei BCM Danzio Timişoara. Pentru prima dată în cariera lor, antrenorul Dan Ionescu şi jucătoarele Ancuţa Stoenescu şi Laura Budean vor participa la un All Star Game în România. Singura care a mai gustat dintr-un meci-vedetă al unui campionat este Ancuţa Stoenescu, jucătoare care a evoluat şi în Euroliga feminină.

Chiar dacă Danzio Timişoara se află pe locul 4 în clasament, cei trei reprezentaţi ai Banatului au primit cele mai multe voturi din partea publicului la categoriile la care au concurat. "În zona asta sunt mai multe calculatoare", a declarat amuzat Dan Ionescu. Antrenorul şi jucătoarele sale spun că e o onoare o astfel de selecţie. Cei trei vor face parte din Echipa Nordului.

Dan Ionescu - antrenor BCM Danzio/Echipa Nordului

Este un lucru nou şi pentru mine. Nu am mai fost selecţionat la niciun All Star, nici când antrenam echipe de băieţi, nici ca jucător pentru că pe atunci nu existau astfel de meciuri. Nu poate decât să mă mulţumească, atât pe mine, cât şi pe fete. Să sperăm că nu vom dezamăgi publicul care ne-a votat. Le mulţumim tuturor, şi celor 200-300 de fani timişoreni şi celorlalţi până la 1000, câte voturi am primit. faptul că am primit un număr mare de voturi nu poate să însemne decât că am făcut ceva pentru baschetul timişorean.

Ancuţa Stoenescu a primit şi ea cu bucurie vestea şi spune că meritul e şi al colegelor sale.

Mă simt onorată şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au votat, dar până atunci mai avem două meciuri foarte important asupra cărora trebuie să ne concentrăm acum. Este primul meu All Star Game în România. Este un show, un meci demonstrativ în care toată lumea trebuie să se simtă bine. Probabil am fost votate şi datorită parcursului nostru din campionat. Am văzut că de fapt toate fetele din echipă au fost printre primele votate, dar după cum se ştie a mai contat şi votul mass-media şi al celor din Federaţie. Mă bucur foarte mult şi că Profu' va fi pe bancă. 

Timişoara o va avea şi pe Andra Haas, ca una din cele 3 jucătoare de rezervă. All Star Game-ul feminin din 2011 va avea loc la Dej.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!