Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Președintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban: „Ca la loz în plic”

Președintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban: „Ca la loz în plic”

A patra echipă care va lua parte la F4 Cupa României la feminin de anul viitor a fost aleasă printr-o tragere la sorți, iar echipa extrasă a fost Agronomia București, în detrimentul celor de la FCC Baschet Arad.

În urma acestui procedeu, președintele grupării arădene, Marcel Urban a oferit o reacție pentru site-ul aradon.ro:

„Păcat că s-a decis așa a patra echipă care va merge la turneul final al Cupei României! Nu am agreat această metodă, tocmai de aceea am solicitat FRB-ului un meci de baraj între cele două locuri doi din grupe, FCC Baschet Arad și Agronomia București, pentru a ajunge la Final 4 echipa mai bună, care în momentul de față a fost stabilită de noroc, ca la loz în plic, dar ambele au avut aceeași șansă la tragerea la sorți.”

Oficialul Aradului a lăsat să se înțeleagă că formația sa își va lua revanșa în meciurile directe, după ce a făcut afirmația de mai jos pentru aceeași sursă:

„Urmează să se vadă în campionatul Ligii Naționale care e mai bună dintre cele două.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!