Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Presezon 2012 - Coincidenţă sau nu, Mureş 'întoarce serviciul' celor de la CSU Ploieşti

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.09.2012

Coincidenţa sau organizarea precară a făcut ca meciul dintre CSU Asesoft Ploieşti şi BC Mureş, din cadrul Cupei Asesoft - ediţia 2012, să nu se mai desfăşoare. Partida ar fi trebuit să aibă loc duminică (16.09), la Sala Sporturilor din Brazi.

Programul jocurilor a fost schimbat de mai multe ori în cursul acestei săptămâni şi astfel s-a ajuns la situaţia în care meciul nu se va mai juca deloc. Ardelenii nu au acceptat ultima propunere a prahovenilor de a disputa meciul cu începere de la orele 19:00, la care fusese programa iniţial jocul pentru ca ora de începere şi ordinea de disputare a jocurilor să fie modificată ulterior. Astfel meciul nu se va mai disputa. O situaţie asemănătoare cu ceea ce s-a întâmplat în urmă cu un an la Cupa Mureş. Atunci cei de la Ploieşti au plecat fără să mai dispute jocul din ultima zi a turneului, când ar fi trebuit să joace în compania lui BC Miercurea Ciuc.

Totuşi, trebuie precizat faptul că atât conducerea administrativă, cât şi cea tehnică sunt schimbate la BC Mureş faţă de cele din urmă cu un an.

Revenind la Cupa Asesoft 2012, trebuie notat faptul că nu s-a ţinut statistica la meciurile de la acest eveniment. 

Partida dintre BC Mureş şi CSM Bucureşti, disputată în cursul serii de sâmbătă (15.09), din cadrul aceluiaşi eveniment, s-a încheiat cu scorul de 83-74 în favoarea ardelenilor.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    nu chiar
    Acum 1 an programul era clar. Nu s-a modificat in ultima clipa. In plus atunci se stia de la inceput ca in ziua 3 Asesoft nu va juca. Acum insa vineri inca era vorba ca meciul Asesoft - BC Mures va fi de la 17.

    cu 11 ani în urmă (16.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Completari
    Conform declaraţiilor lui Srecko Sekulovic motivele renunţării la meciul cu ASESOFT au fost:
    1. Deficienţe majore în modul de organizare a turneului, schimbându-se din mers de mai multe ori programul faţă de cel iniţial convenit.
    2. Meciul 1 (cel cu Mega Vizura Belgrad) s-a disputat mult mai târziu decât ora anunţată, de la 21:45
    3. Nu s-a ţinut statistica, astfel stafful tehnic, după meci, neavând material de analiză a eficienţei jocului
    4. Deşi se pare că amânarea meciului cu ASESOFT ştia toată lumea încă de sâmbătă, celor de la BC Mureş li s-a comunicat doar duminică dimineaţa că ordinea desfăşurării meciurilor s-a inversat
    Sekulovic: "S-au purtat cu noi de parcă am fi fost nimeni, nesemnificativi. Aşa că am decis că nu mai are rost să rămânem".
    Până la urmă antrenorul a spus că s-au disputat 2 meciuri tari, care a ajutat la închegarea relaţiilor de joc, mai ales că şi Jucan s-a alăturat lotului. I-a plăcut foarte mult jocul lui Tudosă, pe care în meciul cu CSM Bucureşti l-a folosit chiar ca conducător de joc titular.
    În cea ce priveşte pe Temi Adebayo, din păcate încă este la Washington, Consulatul României de acolo a trimis dosarul complet la Ministerul de Externe din Bucureşti spre analiză. Stafful speră ca până la meciul cu Perla Harghitei Csikszereda de vineri să se alăture şi el lotului.

    cu 11 ani în urmă (16.09.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    e da
    ce sa ti spun.. ce deficiente majore in organizare? arbitrii au au fost de divizia A. daca vroiau sa joace, jucau si nu faceau arogante d-astea. nu cred ca pierdeau vreun avion doar ca s a decalat meciul cu 2 ore.. si legat de statistica, cred ca orice echipa serioasa isi tine personal statistica..

    cu 11 ani în urmă (17.09.2012) Raspunde
  • savonarola :

    "Mures intoarce serviciul
    Micinic, cum poti sa crezi ca o echipa, a carei conducere vreau sa cred ca e serioasa - BC Mures -, poate sa renunte la ultimul joc doar pentru a ""intoarce serviciul" cum spui tu ? Nu crezi ca ai putina scenarita ? Argumentul e - cel putin - pueril. Detaliaza te rog in ce a constat organizarea precara a turneului ? Te referi la schimbarea orelor ? Au ajuns unele echipe din Romania la un nivel asa ridicat de competenta si performanta incat sa faca pe vedetele si sa plece in plin turneu din acest motiv ? Sa fim seriosi ! Cat priveste chestia scrisa de icsabex cu statistica de care BC Mures a fost vaduvita de catre echipa gazda..e tare de tot ! Stai tu icsabex in statistica altora ! Hai sa fim seriosi !

    cu 11 ani în urmă (17.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Daca ziceti voi
    Î-mi place ce săriţi ca arşi când cineva se "atinge" de echipa CSU Asesoft Ploieşti (remarcaţi că am scris denumirea oficială :D) şi de conducerea ei. Vă rog să vedeţi (eventual să recitiţi) ce am scris: "Conform declaraţiilor lui Srecko Sekulovic ....". Aşa că calmaţi-vă. Pe de o parte unii chiar vor să ajungă la un astfel de profesionism şi nu merg după zicala "La-s că merge şi aşa!". Nu ştiu, nu eu am spus-o. Pe de altă parte nici unul nu a-ţi sărit să mă ajutaţi cu o informaţie banală, pusă pe pagina de Facebook a Asesoft cu privire la rezultatul meciurilor, altele decât a Asesoft-ului.

    cu 11 ani în urmă (19.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!