Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Presezon 2013. ICIM-ul învinge pe Olimpia Brașov

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
01.10.2013

Campioana României la baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat și cel de-al 2-lea amical din această pauză competițională. După ce în primul meci au trecut de echipa din Vrsac, fetele antrenate de Jose Araujo au învins și formația prim-divizionară din România, Olimpia CSU Brașov. Galben-albastrele au început mai greu confruntarea disputată în Sala Polivalentă din Arad, formația brașoveană prealuând conducerea pe tabelă în prima parte a jocului. Totuși, cele 2 echipe au intrat la cabină la egalitate de puncte, 38-38.

Echilibrul s-a păstrat şi în sfertul trei, unul în care ICIM a condus mai mereu, dar nu la mai mult de şapte puncte, permiţându-le jucătoarelor de sub Tîmpa să revină la 57-55 după 30 de minute. Descătuşarea a venit în ultimele zece minute, când echipa arădeană a preluat iniţiativa, impunându-se la final la o diferență de 14 puncte, 78-64.

Pentru ICIM au punctat: Monica Engelman 15 puncte, Jence Rhoads 12, Laura Broomfield 10, Monika Brosovszky 10, Destiny Williams 10, Donica Cosby 9, Suzana Milovanovic 7 și Alina Crăciun 5.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!