Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Presezon 2013. Olimpia Brașov a trecut de Nova Vita Târgu Mureș

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.09.2013

Ocupanta locului 8 la finalul sezonului trecut, CSU Olimpia Brașov a obținut cea de-a 2 victorie din pre-sezon.

După ce au făcut scor cu rapidistele, elevele pregătite de Dan Calancea s-au impus la 20 de puncte diferență în fața formației CS Nova Vita Târgu Mureș. Scorul final al întâlnirii a fost 79-59, fiind totodată ultima partidă de verificare înaintea startului oficial al noului sezon.

Pentru brașovence au punctat: Kovacevic 20 puncte, Erak 15, Hass 12, Dewitt 11, Irimia 6, Bucevac 6, Dobrea 3, Avram 2, Armanu 2 și Ferariu 2.

Este de punctat faptul că formația din Târgu Mureș are în componență pentru viitoarea stagiune de campionat, 5 jucătoare străine dintre care 4 provin din SUA, iar una din Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!