Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Primăria Arad a blocat finanțarea echipei FCC Baschet Arad

Primăria Arad a blocat finanțarea echipei FCC Baschet Arad

FCC Baschet Arad întâmpină dificultăți în ceea ce privește pregătirea sezonului 2020/2021.

Conform siteului de știri sportarad.ro, Primăria Arad a blocat fondurile de 1,5 milioane de lei, fonduri nerambursabile câștigate prin proiect la CCA. Motivul este apariția unui caz de forță majoră în care acestea ar putea fi redirecționate spre sistemul sanitar pentru a ajuta în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. 

Impasul în care se află clubul a fost prezentat chiar de președintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban.

Am vorbit cu colegii din țară și am înțeles că multe echipe și-au făcut în mare loturile pentru campionatul ce ar trebui să înceapă în toamnă. Adică au acorduri semnate sau verbale cu diferite jucătoare, pe când noi suntem blocați total. Nici măcar cu antrenorul Manuel Rodriguez, pe care ni-l dorim mai departe la echipă, nu putem începe negocierile pentru reînnoirea contractului, pentru ca apoi el să traseze direcția campaniei de achiziții. Începem să intrăm în criză de timp, iar o discuție cu partenerii noștri de la CMCA ar fi necesară în zilele ce urmează.

Tot Urban a declarat faptul că Veatriki Akathiotou, Marta Fodor, Dora Ardelean, Adela Mercea, Alexandra Rotariu și Rebecca Lipovan sunt singurele jucătoarea care se regăsesc, în momentul de față, în lotul echipei arădene și pentru sezonul viitor. 

*foto: Facebook/FCC Baschet Arad

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Urban
    Baschetul romanesc va avea numai de castigat daca pierde moaca lui Urban

    cu 3 ani în urmă (29.04.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!