Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Primele certitudini la CSM Târgovişte: a fost prezentat lotul de jucătoare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
29.07.2011

Echipa CSM Târgovişte şi-a prezentat lotul de jucătoare pentru noul sezon competiţional. Gruparea din Cetatea Chindiei va fi antrenată de Florin Nini, principal, şi de Marius Dobă secund, printre achiziţiile importante numărându-se Florina Diaconu (foto), Crissy Givens şi Betty Kalanga, ultima fiind căpitanul selecţionatei naţionale U21 a statului Congo, formaţie care a participat la Campionatul Mondial.

Pentru noua ediţie de campionat, CSM Târgovişte le va avea în echipă pe Cristina Ciocan, Florina Diaconu, Olena Samburska (Ucraina), Alexandra Uiuiu, Anca Şipoş, Andreea Huţanu, Viorela Rus, Olena Zherzherunova (Ucraina), Betty Kalanga (Congo) şi pe Crissy Givens (Statele Unite).

Gabriel Boriga a declarat, vineri, pentru totalbaschet.ro, că obiectivul actualei formaţii este clasarea în primele patru locuri în prima ligă şi Final Four-ul Cupei României. "Pot afirma, fără niciun dubiu, că acesta este cel mai echilibrat campionat din ultimii zece ani în care favorite certe pornesc ICIM Arad, campioana naţională en titre, şi vicecampioana CSM Satu Mare. Alături de aceste grupări sunt şi alte formaţii care au şansa lor la primul loc", a încheiat Boriga.

Echipa CSM Târgovişte va întâlni, în prima etapă a Diviziei A, la feminin, formaţia Galactica Olimpia Braşov, într-o partidă care se ca disputa pe 1 sau pe 2 octombrie pe teren neutru, după cum a informat federaţia de specialitate. De altfel, toate meciurile primei runde sunt programate într-o singură localitate, cel mai probabil la Târgu Secuiesc sau la Sibiu, după modelul francez.

În Cupa României, gruparea din Cetatea Chindie o va avea ca adversară, în primul tur, pe CSU Alba Iulia, o altă formaţie care a anunţat schimbări atât la nivelul lotului cât şi al băncii tehnice. Dacă va trece de dubla manşă cu Alba Iulia, CSM Târgovişte va evolua, în sferturi, în faţa echipei CSM Satu Mare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • sport.ro :

    fascinant
    eternul si fascinantul Boriga. Final for si primele 4 in campionat. Doar atat?? Credeti ca Aradul va dormii in front cand vede ce transferuri sunt la Targoviste? Fiti seriosi...CSM Targoviste este CLAR si DEDEPARTE favorita...deja

    cu 12 ani în urmă (29.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!