Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Primele noutăți în lotul Olimpiei Brașov

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.08.2017

Olimpia CSU Brașov a anunțat primele noutăți pentru noul sezon competițional. Maria Ferariu, Amira Al Ash Hab, Iulia Brezoi, Daria Rusu, Biljana Pesovic și Kristina Higgins continuă sub comanda lui Dan Calancea. Gabriela Irimia, Diana Moraru și tinerele jucătoare Anamaria Pop și Ioana Petrescu sunt noutățile brașovencelor.

În vârstă de 23 de ani, Diana Moraru măsoară 184 cm și evoluează pe poziția de extremă. În sezonul precedent al Ligii Naționale de Baschet Feminin, aceasta a reușit 3.5 puncte, 1 recuperare, 0.6 pase decisive și 2.2 în dreptul eficienței, în cele 11 minute petrecute pe parchet.

De-a lungul carieriei, aceasta a mai jucat la CSȘ Gloria Arad, BCM Danzio Timișoara și CSM Satu Mare.

Gabriela Irimia a evoluat în sezonul precedent pentru vicecampioana Universitatea Cluj. În 36 de meciuri din Liga Națională, aceasta a reușit 7.5 puncte, 3.8 recuperări și o pasă decisivă. În Cupa României, Irimia a avut medii statistice de 5.3 puncte, 7.3 recuperări și o pasă decisivă.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Păi săptămâna trecută parcă Irimia era la Alexandria. Azi ați intors-o ca la Ploiești, a plecat la Brașov? Când apare știrea, mai aproape de realitate, că e la Tîrgoviște?

    cu 6 ani în urmă (21.08.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Gabi Irimia
    Saraca nu stiu daca va rezista la trei echipe odata!

    cu 6 ani în urmă (21.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!