Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Principala marcatoare a primei ediţii a Supercupei a fost Monica Engelman

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.09.2014

CSM Târgovişte este prima câştigătoare a Supercupei României la baschet feminin, după ce a învins categoric rivala ICIM Arad cu scorul de 97-67. Totuşi, cea mai bună marcatoare a meciului a fost din lotul arădencelor, americanca Monica Engelman

Revenită după o accidentare la gleznă, Monica a fost introdusă în teren de către tehnicianul Jose Araujo încă din prima secundă, iar până la final a jucat exact 35 de minute şi 27 de secunde, fiind sportiva care a stat cel mai mult pe parchet, cu 16 secunde mai mult decât adversara Givens. Jucătoarea ICIM-ului a terminat confruntarea cu 22 de puncte marcate, 4 recuperări, dar şi 4 mingi pierdute, pentru un indice la eficienţă de doar 11 unităţi. 

Chiar dacă a marcat 22 de puncte, Monica Engelman a avut o zi destul de slabă la aruncări, făcând excepţie la linia de fault, acolo unde a înscris ambele libere avute la dispoziţie. În interiorul semicercului, jucătoarea venită de peste ocean a aruncat de 9 ori la coş, timp în care au intrat 4 pentru un procentaj de 44%. De cealaltă parte, de la mare distanţă, eleva lui Jose Araujo a terminat cu 40%, având 4 intrate din 10 încercate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!