Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Probleme cu banii în „Junglă”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.09.2017

bc mures probleme financiare

Cei de la Bc Mureș Târgu Mureș a făcut un apel la fani pentru a primi ajutor în cazul situației financiare dificile în care se află. Sub motto-ul „Save the Jungle” („Salvează Jungla”), oficialii clubului au lansat mai multe comunicate pe site-ul oficial prin care cheamă fanii să se implice.

Ultimul mesaj pe site-ul mureșenilor a sunat în felul următor:  

„BC Mureş cere implicare din partea suporterilor pentru următoarele puncte:

-          chiria sălii de sport pentru echipa in LNBM  şi/sau  pentru echipa de Liga I – clubul a rezolvat în totalitate problema sălilor pentru baby- şi minibaschet, precum şi a echipelor de juniori

-          deplasări: cheltuieli cu transportul şi cazarea echipei, echipelor

-          organizarea meciurilor de pe teren propriu

Mai pe concret vom vorbi joi, 5 octombrie, la ora 19:00 în sala de protocol de la etajul II. a Sălii Sporturilor. Cine poate şi vrea să ajute echipa este invitat să ia parte la această întâlnire cu conducerea BC Mureş. Să salvăm Jungla, să salvăm baschetul mureşean!”

Totodată, mureșenii au lansat și o licitație pentru abonamentul cu nr.1 în sezonul 2017-2018. Licitația a început de la 200 de lei iar pachetul conține, pe lângă un abonament pentru tot sezonul, și un echipament oficial complet. La momentul redactării acestei știri, licitația ajunsese la 400 de lei. Ofertele cu minim 10 lei mai mult pot fi trimise pe adresa de mail bcmurestigers@gmail.com, sau printr-un mesaj privat pe pagina oficială de facebook a clubului. Data limită a licitației este 30.09.2017, ora 23:59.

Reamintim că echipa de baschet BC Mureș reprezintă unul dintre cele patru cluburi care nu au mai primit sprijin din partea autorităților locale din cauza unor scandaluri de corupție care au vizat banii oferiți de autorități pentru activitățile sportive din ultimii ani.

CITEȘTE ȘI: Noi probleme financiare la BC Mureș

*foto: facebook BC Mureș - Maros KK/ Csaba Toth

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Mureș
    Ar fi păcat să dispară aceasta echipă, care au un public foarte foarte frumos. Sper doar că fanii să achiziționeze un număr de abonamente cat mai mare. Dar din păcate e nevoie de mai mult pentru această echipă, nu doar salvarea acestui sezon, ci și de o continuitate care sa urmeze cu câți mai mulți ani de baschet în Mureș. Sper și mă rog să iasă ceva miraculos pentru iubitorii de baschet din Mureș și nu doar și pentru cei din țară. Huij huij hajra Mureș . Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tigertiger11 :

    Foarte frumos.
    Este foarte frumos că avem şi astfel de suporteri ai baschetului la Cluj care vor ca şi alte echipe de baschet să aibă succes şi stabilitate financiară. Foarte frumos că vă faceți griji pentru BC Mureş. Din păcate autoritățile locale îşi bat joc de echipa asta de aproximativ doi ani de zile, ceea ce doare pentru fanii mureşeni şi nu numai. Îmi doresc şi eu ca echipa să devină mult mai independentă de autoritățile locale şi de politic, cum este de altfel şi echipa Clujului. Cine ştie, câteodată şi un şut în f**d este un pas înainte. Cinste Clujului. Hujj, hujj, hajrá! Hai BC Mureş!

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    @ totalbaschet
    Situatia reala nu este intocmai in acest stadiu, precum este ea prezentata in acest articol. Mai multi suporteri s-au lamentat ca noi nu suntem intrebati in diverse situatii si nu exista o comunicare reala intre suporteri-conducerea clubului, in conditiile in care exista multi suporteri care pot contribui cu un real ajutor in salvarea echipei. Si aici nu ma refer doar la ajutor financiar, ci la o multitudine de tipologie de ajutor.
    In urma acestor sesizari a venit acest apel si va urma intalnirea mentionata si in articol.
    Sper sa dea roade, desi deocamdata apelul este facut doar pe latura financiara!

    cu 6 ani în urmă (02.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!