Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Probleme de lot pentru Târgoviște. Maja Miljkovic incertă pentru meciul cu Kosice

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.02.2013

Una dintre jucătoarele cu responsabilități din echipa lui Târgoviște, sârboaica Maja Miljković este în acest moment indisponibilă pentru confruntarea decisivă din Euroliga feminină cu Kosice.

 Aceasta a suferit o entorsă în meciul din Liga Națională de baschet feminin disputat la Craiova și nu se știe dacă va putea fi recuperată până la ora jocului.

“Maja Miljkovic a suferit o entorsă în meciul de la Craiova şi nu a mai putut continua.Echipa noastră medicală face toate eforturile pentru a o putea avea aptă de joc miercuri, însă până la momentul acesta nu avem certitudinea că putem miza pe serviciile ei. Ar fi o pierdere mare pentru noi deoarece este jucătoarea în care îmi pun mari speranţe şi care a avut responsabilităţi în fiecare joc acest an ”, a declarat  antrenorul lui Târgoviște, Florin Nini pentru baskettgv.ro

Campioana României, CSM Târgoviște va disputa miercuri de la ora 18:00 partida impotriva echipei Good Angels Kosice în direct la DIGI Sport 3.

Foto: Fiba Europe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!