Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Procentaje incredibile la aruncări pentru Sarina Simmons

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.11.2013

Etapa a 9-a din Liga Națională de baschet feminin a adus o performanță remarcabilă. Americanca Sarina Simmons de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a reușit un procentaj incredibil de 100% la toate aruncările (2 puncte, 3 puncte și libere) în disputa câștigată cu scorul 81-51 în fața Rapidului.

Simmons a avut 12/12 la aruncările de 2 puncte, 1/1 la cele de la distanță și 2/2 la libere pentru un total de 29 puncte. Ea a mai contribuit cu 12 recuperări (9 defensive), o pasă decisivă, 2 intercepții, 2 capace și 2 mingi pierdute pentru un indice de 44 la eficiență.

Aceasta a fost lidera echipei la puncte, eficienţă, recuperări și capace, realizând un record greu de egalat în actuala stagiune de campionat la eficiența aruncărilor.

În actualul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin, Simmons are medii pe meci de 10.1 puncte, 6.0 recuperări, 1.0 pase decisive cu 1.9 intercepții, 2.0 mingi pierdute și 1.1 capace pentru un total de 13.7 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!