Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Produce (și) Satu Mare surpriza cu Sf. Gheorghe ?

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.10.2013

LNBF

Etapa 3

Sala Kati Szabo

Sâmbătă, ora 18:00

  Fișa meciului  

Etapa a 3-a din Liga Națională de baschet feminin programează un duel interesant la Sf. Gheorghe. Echipa locală, ACS Sepsi SIC primește vizita formației CSM Satu Mare, partida având loc sâmbătă, de la ora 18:00.

Se anunță la prima vedere un meci interesant datorită în mare parte a rezultatului din ultima etapă realizat de Sf. Gheorghe. Formația ce participă în FIBA EuroCup și este printre favorite la câștigarea campionatului, a fost învinsă de mult mai slab cotata CS Teleorman Alexandria, scor final 40-52. Chiar dacă este doar începutul de sezon, acest insucces poate conta foarte mult în stabilirea clasamentului la finalul sezonului regulat.

De partea cealaltă, Satu Mare vine după o victorie la 9 puncte diferență în fața echipei din Brașov, scor 62-53. În acest sezon, sătmărencele nu mai sunt cotate cu șanse reale la un loc pe podium cum se întâmpla în anii trecuți, dar elevele pregătite de Petru Eleș au avut o evoluție bună, dătatoare de speranțe pentru confruntarea cu Sepsi SIC.

Este doar al 3-lea duel direct între cele două echipe în Liga Națională de baschet feminin. Adversarele de sâmbătă seară și-au împărțit victoriile, interesant fiind că ambele au izbutit să învingă pe teren propriu. Un alt aspect interesant care ar merita să fie specificat ar fi că CSM Satu Mare are procentaje mai bune la aruncările din acțiune după primele 2 etape din LNBF. Sătmărencele au un procentaj de 49.5% față de 46.3% al formației din județul Covasna. La aruncările de 3 puncte, lucrurile stau și mai bine pentru nord-vestice care au 33.3%, în timp ce adversarele de sâmbătă au obținut 25.0%.

Partida ce opune față în față echipele din Satu Mare și Sf. Gheorghe va fi arbitrată de cuplul Alexandru Onica – Cosmin Prisca, în timp ce comisar de joc din partea FRB a fost delegat Mihai Caraion.

14 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mikloszozo :

    Atentionare
    Max66,
    Te atentionez sa termini cu acuzațiile pe care le aduci managementului echipei Sepsi Sic. Niciodată nu am participat si nici nu vom participa la intelegeri din afara terenului cu privire la deznodământul unor meciuri.
    Dacă crezi ca rămâi in anonimat, ascunzându-te in spatele unui nickname, a unui user, te înseli.
    Dacă continui in aceeași maniera cu acuzele la adresa noastră, ne rezervam dreptul de a formula plângere împotriva ta, si va trebui sa probezi afirmatiile grave pe care le faci. Nu este o dificultate prea mare pentru autorități sa-ți afle identitatea.
    Considera deci prezenta atenționare ca fiind prima si ultima.
    Multumesc,

    Miklós Zoltan
    Președinte Consiliu Director SEPSI-SIC

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Max66 :

    Miklos .... eu niciodata nu ma ascund baiete ...
    Ok Miklos .stii care e treaba ta baiete ? vorbeste gura fara tine - ...eu nu ma ascund . ce ce as face-o ?? am vreun interes material ?? NU - ..managementul e ok .. din moment ce sau adus jucatoare - ca Prahalis - pe care nu o so mai vezi in Romania jucand - NICIODATA !! ....... e prea valoroasa ...si ma rog ..... ce plangere o sa faci ?? am jignit eu pe cineva baiete ?? eu doar spun ce se intampla in ''culise'' ....... daca tie ti se pare jignire asta ... fa plangere la CEDO/ TAS - ce vrea muschii tai ok ?? SI TE ROG NU MA MAI OBOSII OK ??

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Max66 :

    Miklos..........
    Ok esti tu president - ... dar asta nu iti da dreptul sa-mi bagi pumul in gura ....... pentru ca - 1 eu nu te-am jignit - 2 - nu am jugnit managementul . 3 - ..mi-am spus parerea personala .. daca tu te simti jignit .......... inseamna ca eu am avut dreptate nu ?? ...... ok .. de ascuns . nu am de ce - nu am omorat pe nimeni - nu am jefuit pe nimeni - mai mult nu am jignit pe nimeni ...... dar tu te simti jignit ........ e curios ...... te simti cu musca pe caciula ?? .........ai reactionat . fara motiv ....... si asa ma pune pe ganduri ......... sa fii iubit - viva Sepsi - CHAMPIONS OFF 2013 !!

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!