Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Program infernal pentru BC Mureș

Eduard Popa

Eduard Popa
31.01.2018

norbert steff bc mures

BC Mureș Târgu Mureș va juca astăzi, începând cu ora 18:00, partida cu Timba Timișoara, meci care contează pentru etapa a VII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Partida cu Timba va fi una extrem de importantă pentru mureșeni atât în lupta pentru retrogradare, cât și pentru o eventuală cursă pentru prinderea ultimului loc de playoff, în timpul fazei a doua a sezonului regulat, când mai mult ca sigur elevii lui Szaszgaspar vor juca în a doua grupă valorică.

După duelul de miercuri, mureșenii vor mai rămâne în Timișoara încă două zile. Mai întâi pentru meciul de joi în compania celor de la Timba 2. Deși este vorba despre un meci din Liga 1, mureșenii vor folosi aceeași jucători atât la prima echipă cât și la satelit.

Apoi joi BC Mureș va juca meciul din etapa a XVII-a, în compania celor de la BC SCM Timișoara, echipă cu pretenții la Top 6-ul LNBM.

Rămâne de văzut dacă „Barni” se va baza la cele trei meciuri pe aceeași rotație de șase jucători U23, ca la duelul pierdut cu U-BT Cluj. Atunci pe parcursul tuturor celor 40 de minute de joc BC Mureș a abordat meciul în formula: David Engi Rosenfeld, Norbert Steff, Tudor Bichiș, Tudor Gîrbea și Florin Ilicov, cu Vlad Porime singura rezervă disponibilă. La această partidă niciunul din cei cinci veterani ai lotului nu au evoluat. Este vorba de suedezii Dino Pita și Jonathan Person, de Ioan Borșa, Szabolcs Santa și Bogdan Stăncuț.

Site-ul oficial al mureșenilor a susținut înaintea partidei cu U-BT că o parte dintre cei cinci sunt accidentați. Un alt motiv ar putea fi legat de faptul că echipa mureșană are mari probleme financiare. Rămâne de văzut dacă aceștia vor intra pe parchet într-unul din cele două meciuri de seniori de la Timișoara sau greul va pica iarăși pe tinerii baschetbaliști ai lui Szaszgaspar. 

*foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!