Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Programul etapei a 7-a din grupa Vest și a 10-a din grupa Est în LNBF

Programul etapei a 7-a din grupa Vest și a 10-a din grupa Est în LNBF

În această săptămână sunt programate șase partide în Liga Națională de Baschet Feminin. În grupa Vest va fi etapa a 7-a, cu un meci miercuri, unul joi și unul sâmbătă. Grupa Est a ajuns la runda a 10-a și toate cele trei partide se dispută sâmbătă. Finalistele de anul trecut au de disputat câte un meci european înainte de jocul din weekend.

Înainte să joace în următoarea etapă din campionat, CSM Satu Mare joacă miercuri, de la 21:30 (ora noastră), pe terenul celor de la Spirou Ladies Charleroi, în Liga Europei Centrale. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe dispută joi, de la 19:00, ultimul meci din faza grupelor EuroCup Women, acasă cu Lulea BBK.

Revenind la competiția internă, în grupa Vest va fi a doua etapă din retur. Miercuri va fi un duel între echipele de pe locurile 3 și 1, joi se întâlnesc vecinele de pe pozițiile 5 și 4, iar sâmbătă locul 2 primește vizita ultimei clasate. Iată programul etapei a 7-a din grupa Vest:

Miercuri, 4 decembrie

16:00 CS Universitatea Cluj vs ACS KSE Târgu Secuiesc, Horia Demian Cluj, Detalii

Joi, 5 decembrie

18:00 BC Sirius Târgu Mureș vs FCC Baschet Arad, Sporturilor Tg. Mureș, Detalii

Sâmbătă, 7 decembrie

18:00 CS Municipal Satu Mare vs CSU Rookies Oradea, LPS Satu Mare, Detalii

În grupa Est s-a ajuns la etapa a 10-a, fiind cu o echipă în plus. Toate cele trei partide din această rundă se dispută sâmbătă, iar Agronomia București este formația care stă. Vor fi dueluri între locurile 4 și 1, 2 și 3, respectiv 6 și 7. Iată programul etapei a 10-a din grupa Est:

Sâmbătă, 7 decembrie

13:30 CS Rapid București vs ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Rapid București, Detalii

16:00 CS Municipal Târgoviște vs CSTBv Olimpia CSU Brașov, Sporturilor Târgoviște, Detalii

18:00 Phoenix Știința Constanța vs CS Municipal Alexandria, Sporturilor Constanța, Detalii

După meciurile din weekend urmează prima manșă din turul 2 al Cupei României. Jocurile care deschid dublele vor fi la mijlocul săptămânii viitoare, iar retururile, în jur de 15 ianuarie, cu excepția confruntării dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare, care va fi reprogramată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!