Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Programul etapelor 5 din grupa Est și 3 din grupa Vest în LNBF

Programul etapelor 5 din grupa Est și 3 din grupa Vest în LNBF

Liga Națională de Baschet Feminin are programate șase partide până la finalul acestei săptămâni. Primul meci din etapa a 5-a a grupei Est se dispută joi, la Brașov, iar celelalte două vor fi duminică, în capitală. Partidele din runda a 3-a în grupa Vest vor fi sâmbătă. Aceste meciuri se dispută între cele două manșe din primul tur al Cupei României, CSM Alexandria legând deplasarea de la Oradea cu cea de la Brașov.

În etapa a 5-a din grupa Est stă campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, fiind un număr impar de echipe. Alb-verzile conduc clasamentul cu 8 puncte după 4 victorii din 4. Agronomia București este pe doi cu 5 puncte (2 victorii/ 1 înfrângere). Urmează, cu câte 4 puncte, Phoenix Știința Constanța (1/2) și Rapid București (0/4). CSM Alexandria, CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov au câte 3 puncte, cu o victorie și o înfrângere. Iată programul rundei a 5-a din grupa Est:

Joi, 17 octombrie

13:00 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs CS Municipal Alexandria, Sala D.P. Colibași, Detalii

Duminică, 20 octombrie

12:00 CS Rapid București vs CS Municipal Târgoviște, Rapid București, Detalii

18:00 CS Agronomia București vs Phoenix Știința Constanța, Agronomia București, Detalii

Grupa Vest a ajuns la etapa a 3-a, după ce a început cu o săptămână mai târziu. CSM Satu Mare și ACS KSE Târgu Secuiesc conduc clasamentul cu câte 4 puncte și se întâlnesc în weekend. Universitatea Cluj și FCC Baschet Arad le urmează cu câte 3 puncte (1 victorie/1 înfrângere), iar Sirius Târgu Mureș și CSU Rookies Oradea au 2 puncte, după 2 înfrângeri. Programul etapei a 3-a din grupa Vest:

Sâmbătă, 19 octombrie

17:00 CS Universitatea Cluj vs BC Sirius Târgu Mureș, Horia Demian Cluj, Detalii

18:00 CS Municipal Satu Mare vs ACS KSE Târgu Secuiesc, LPS Satu Mare, Detalii

18:00 CSU Rookies Oradea vs FCC Baschet Arad, Universitatea Oradea, Detalii

La mijlocul săptămânii viitoare sunt programate partidele retur din primul tur al cupei. Următoarea etapă din campionat va fi în 2 noiembrie, deoarece în ultimul weekend din această lună se va încheia Cupa României 3x3 feminin 2019.

*foto: Dan Bale

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!