Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Programul naționalei României de 3x3 la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Programul naționalei României de 3x3 la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Au mai rămas două zile pâna la debutul baschetului 3x3 în programa olimpică. România este reprezentată în cadrul acestei discipline de Naționala feminină de 3x3, echipă ce a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de alte șapte selecționate (China, Japonia, Italia, SUA, Mongolia, Franța și Rusia - națională ce va evolua sub drapelul Comitetului Olimpic din Rusia).

Cele opt echipe calificate vor juca fiecare cu fiecare. Ocupantele primelor două locuri în faza grupelor se califică direct în semifinale, în timp ce formațiile clasate pe locurile 3-6 vor juca în sferturile de finală, iar învingătoarele vor completa tabloul penultimului act. Ultimele două clasate în faza grupelor sunt eliminate.

Sferturile de finală se vor disputa pe 27 iulie, iar semifinalele, meciul pentru medaliile de bronz și finala se vor desfășura pe 28 iulie anul curent.

Programul naționalei feminine de 3x3 la Tokyo: 

Sâmbătă (24.07)

  • ora 4:40 România - China
  • ora 8:25 România - Japonia

Duminică (25.07)

  • ora 4:40 România - Italia
  • ora 11:30 România - SUA

Luni (26.07)

  • ora 4:40 România - Mongolia
  • ora 8:00 România - Comitetul Olimpic Rus

Marți (27.07)

  • ora 11:00 România - Franța

Pe teritoriul României, întrecerile de la Jocurile Olimpice sunt transmise de posturile de televiziune TVR și EuroSport. 

*foto: Sport Arena Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!