Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Radu Voinescu continuă la BCM U Pitești

Radu Voinescu continuă la BCM U Pitești

BCM U Pitești a anunțat continuarea colaborării cu Radu Voinescu. Jucătorul român va petrece al doilea sezon la rând la echipa alături de care a cucerit medalia de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin.

Radu Voinescu are 21 de ani și va reprezenta o opțiune pentru regula U23. El măsoară 1.82 metri și este un jucător de pozițiile 1-2.

Pentru Voinescu va fi al 4-lea sezon în Liga Națională de Baschet Masculin, unde are 70 de prezențe și a mai jucat Phoenix Galați, Steaua București și Dinamo București.

În sezonul 2020/2021, Radu Voinescu a jucat 31 de partide pentru Pitești și a avut medii statistice de 3.2 puncte și 1.1 recuperări în 12 minute petrecute pe parchet.

BCM U Pitești i-a mai confirmat până în acest moment pe Mihai Măciucă, Tudor Gheorghe și Toarlyn Fitzpatrick. De asemenea, Tudor Costescu va rămâne pe banca argeșenilor.

foto: BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!