Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rapid București, la ultimul meci în sezonul regulat

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
28.02.2015

Ultima etapă a sezonului regulat aduce față în față liderul și „lanterna roșie” din Liga Națională de Baschet Feminin. În partida tur, covăsnencele s-au impus la o diferență uriașă câștigând cu scorul de 110-33.

Sepsi SIC ocupă poziția de lider a campionatului având până acum doar 2 înfrângeri și nu mai puțin de 23 de victorii. Cu un succes azi, covăsnencele vor acumula 50 de puncte dintr-un maxim posibil de 52. Astfel, echipa condusă de Zoran Mikes este principala candidată la câștigarea campionatului în acest sezon.

De cealaltă parte, Rapid se află de etape bune pe ultima poziție a clasamentului, reușind în acest sezon doar o victorie împotriva echipei din Bănie și alte 24 de eșecuri.În ultima partidă, echipa lui Dan Militaru a pierdut cu scorul de 41-65 partida de la Satu Mare.

Meciul Rapid București-Sepsi SIC este programat astăzi, 28 februarie, de la ora 14:00 la Sala “Rapid CFR ” din Capitală.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!