Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Record personal la eficiență pentru Chrissy Givens

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
17.03.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad s-a impus cu scorul 87-42 în fața echipei din Timișoara după o partidă controlată cap-coadă de arădence.

Cea mai bună marcatoare a Ligii Naționale de baschet feminin, Chrissy Givens a avut din nou o prestație bună în confruntarea cu timișorencele. Americanca în vârstă de 28 de ani a marcat 22 de puncte, având procentaj excelent la aruncările de 2 puncte, 9/10, iar la libere a acumulat 4/5. Aceasta a mai strâns și 7 recuperări, 3 pase decisive dar și 3 mingi câștigate, lucru ce a făcut să obțină un indice de 32 la eficiență, fiind cel mai mare al ei din actuala ediție de campionat.

În acest sezon, Chrissy Givens are o medie de 19.2 puncte pe meci, 8.0 recuperări, 3.0 pase decisive, 2.6 mingi câștigate pentru un indice de 24 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!