Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

REZULTATE. Divizia A feminin, etapa I

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.10.2011

Divizia A feminin - Etapa I - Sâmbătă 01.10.2011
CSM Sportul Studenţesc - CSU Alba Iulia 70 - 85
Cronică Statistică
CS Rapid Bucureşti - CST Alexandria 47 - 60
Cronică Statistică
CSM Târgovişte - CS Olimpia Braşov 81 - 42
Cronică Statistică
Universitatea Cluj-Napoca - SCM U Craiova
49 - 81
Avancronică Statistică
Duminică 02.10.2011
CS Nova Vita Târgu Mureş - Politehnica Naţional Iaşi 74 - 54 Cronică
Statistică
BCM Danzio Timişoara - CS Olimpia Bucureşti 69 - 50
Cronică Statistică
CSM Satu Mare - CSM U Oradea 72 - 44
Cronică Statistică
LMK Sepsi Sfântu Gheorghe - ICIM Arad 35 - 83
 Cronică

Statistică

*Toate meciurile au avut loc la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu.

6 comentarii la aceasta stire:
  • suporter84 :

    aste e
    prima etapa e o porcarie a federatiei ,nici asa nu sunt bani pt deplasari inca mai face deplasari in plus de ce a fost nevoie sa mergem oare la sibiu pt o etapa eu zic sa jucam toate etapaele pe teren neutru din tara ce ziceti dna tocala??? nu ar fi mai bine pt dumneavostra is curios cati bani primeste federatia din acest asa zic Mica afarcere

    cu 12 ani în urmă (01.10.2011) Raspunde
  • pesekattila :

    care meci s-a transmis???????
    Ar fi fost frumos asta, daca s-ar fi transmis meciurile la TV. insa tocalitza mai degraba intra la televiziuni sa-si puna picioarele departe una de alta, decat sa dicute in serios despre drepturi de televizare. doamna tocalitza, in frantza se fac asemenea etapa tocmai pt. a avea prilej de a transmite meciuri. ori la sibiu ce mai vretzi sa facetzi publicitate pt. baschetul feminin. inca nici nu eratzi, cand la sibiu deja se juca acest sport. SUNTETZI O RUSINE A ROMANIEI!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 12 ani în urmă (02.10.2011) Raspunde
  • Jordan23 :

    @pesekattila
    O rusine a Romaniei esti tu care habar nu ai sa faci un acord in aceasta limba sau sa pui un gen la substantiv si totusi iti permiti sa ai pareri. Poate nu mai pici bacul si data asta!

    cu 12 ani în urmă (02.10.2011) Raspunde
  • pesekattila :

    @Jordan23
    Auzi domnul care se ascunde in spatele unui nick, si se da prea destept: mai bine retragete in patutul lui tocaltiza si las-o mai moale. Cum iti permiti sa vi cu asemenea comentarii. dati numele mai inti, si atuncea sa-ti umble gura. in rest: HAJRÁ CSAJOK!!!!!! HAJRÁ SZATMÁRNÉMETI!!!!!! MINDENT BELE!!!!!! Go-Go-Go!!!!!!!

    cu 12 ani în urmă (02.10.2011) Raspunde
  • Jordan23 :

    @unguras suparat
    Pentru ce sa-mi dau numele? Ti se pare ca o apar pe Tocala? Sa fim seriosi. Mi se pare ca nu a facut nimic altceva decat sa incerce sa-l bage pe "ala mic" in NBA, lucru nereusit, doar nu sunt asa cretini americanii aia.
    Eu ti-am spus doar ca atat timp cat nu esti in stare sa formulezi o propozitie corecta in limba romana, mai bine iei niste lectii si apoi postezi pe un site de baschet romanesc. Avand in vedere cum se incheie mesajul tau, e clar, mai bine ai intra pe totalbaschet.hu, sa comentezi ce fac ujpest cu keckemet de exemplu. Lasa-ne pe noi, romanii. Sa traiesti intr-o tara, sa fii tupeist si sa nu ii poti vorbi limba... tipic.

    cu 12 ani în urmă (03.10.2011) Raspunde
  • Jordan23 :

    cratima
    Retrage-te, nu retragete, sa vii, nu sa vi, da-ti numele, nu dati numele, atunci, nu atuncea. Asta a fost prima lectie, gramatica de clasa a doua. Sper ca ce ai scris acolo in maghiara e corect, ca daca si acolo sunt probleme, e chiar trist. Oricum, doua randuri scrise, patru greseli... minunat.

    cu 12 ani în urmă (03.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!