Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rhaya Neabors este a treia jucătoare străină legitimată de ICIM Arad

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.09.2011

ICIM Arad a transferat încă o jucătoare americancă. Pe lângă Green şi Graham, care au sosit săptămâna trecută la Arad, oficialii echipei de pe malul Mureşului au transferat-o şi pe Rhaya Neabors. În vârstă de 23 de ani, sportiva măsoara 1.82m şi evoluează pe poziţia de extremă.

Sezonul trecut Neabors a evoluat în State la California Riverside, unde a înregistrat medii de 10.2 puncte şi 4 recuperări. Se pare că perioada de achiziţii nu se încheie aici, oficialii arădeni vor mai transfera încă un pivot, tot de origine americană.

În altă ordine de idei, conform sportarad.ro, ICIM Arad a plecat în cursul zilei de azi în Slovacia acolo unde vor participa la un puternic turneu amical alături de Good Angels Kosice(Slovacia), Dannax Sport Kosice(Slovacia), Widzew Lodz (Polonia), Uniqua Sopron (Ungaria) şi Whirpool Poprad (Slovacia). Din lotul care va face deplasarea fac parte 9 jucătoare Green, Brosovszky, Drăgoescu, Grădinaru, Milovanovic, Toma, Graham, Neabors şi Moraru, Ildiko Nagy lipsind din motive obiective.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!