Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip: „Plecăm optimiste la Sf. Gheorghe, unite, iar cu o evoluție bună putem să facem un meci frumos”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
23.02.2017

Cea de-a 20-a etapă a Ligii feminine programează joi, de la ora 19.00, în sala „Kati Szabo” partida ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe vs. Phoenix Galați.

Romina Filip, cea mai experimentată jucătoare din lotul antrenat de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a vorbit despre acest meci.

„Ne așteaptă un meci foarte greu împotriva campioanei en-titre, Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă puternică ce ocupă locul I în clasament. Suntem conștiente de valoarea adversarului nostru, însă după victoria obținută împotriva câștigătoarei Cupei României, CSM Târgoviște, plecăm optimiste la drum și consider că unite și cu o evoluție bună , vom putea să facem un meci frumos”, a declarat căpitanul echipei Phoenix, Romina Filip.

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!