Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip: „Vom da tot ce putem să facem un meci bun la Satu Mare şi să obţinem rezultatul dorit”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
21.02.2014

Una dintre cele mai interesante partide din cea de-a XXI-a etapă a LNBF se anunţă a fi cea dintre CSM Satu Mare şi CS Phoenix Galaţi.

Cele două combatante sunt vecine de clasament şi se vor lupta pentru un rezultat favorabil care le-ar crea un avantaj pentru play-off. Din păcate, echipa gălăţeană nu va putea alinia cea mai bună garnitură, dar fetele pregătite de Theodosios „Sakis” Paralikas şi Cătălin Ştefănescu sunt montate şi vor să se întoarcă la Galaţi cu un rezultat pozitiv.

„Cu toate că oboseala sfârşitului de campionat îşi spune cuvântul şi echipa a făcut deplasarea la Satu Mare fără trei jucătoare importante, respectiv: Andra Ionescu, Cherise Daniel şi Florentina Ardeleanu, noi, celelalte, vom lupta până la ultimul fluier şi vom da tot ce putem pe teren pentru a face un meci bun şi pentru a obţine rezultatul dorit”, ne-a declarat una din internaţionalele din lotul CS Phoenix, Romina Filip.

CSM Satu Mare se situează pe locul 8 cu 29 de puncte (19 jocuri) fiind devansată de CS Phoenix, locul 7, 29 puncte (20 jocuri).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!