Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip: „Vom întâlni o aspirantă la titlu an de an”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.11.2014

Phoenix U Galaţi va primi miercuri seara vizita campioanei en-titre CSM Târgovişte. Partida va avea o încărcătură pentru gălăţeanca Romina Filip, care în urmă cu două sezoane a evoluat la Târgovişte, formaţie cu care a devenit campioană  naţională şi a evoluat în premieră pentru baschetul feminin românesc în grupele Euroligii.

„Mâine (n.r. miercuri) vom întâlni campioana României şi totodată prima echipă românească care a participat în Euroligă şi din care cu mândrie spun că am făcut parte. Este foarte clar că vom da piept cu o echipa foarte puternică ce aspira an de an la titlu, însă asta nu ne opreşte să luptăm şi să dăm dovadă de dăruire pe teren. Îmi doresc să facem un meci frumos, care să încânte publicul gălăţean ce ne este alături în număr tot mai mare de la meci la meci”, a declarat internaţionala din lotul Phoenix U.

*Foto: Florin Ady Image

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!