Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Samantha Prahalis va evolua din vară în WNBA

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
11.04.2014

Jucătoarea echipei ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Samantha Prahalis va evolua din luna mai în cel mai tare campionatul de baschet din lume, WNBA. Sportiva originară din SUA va îmbrăca tricoul echipei Atlanta Dream.

În vârstă de 24 ani, conducătoarea de joc a echipei din Covasna este cojgetera Ligii Naționale de baschet feminin în actualul sezon. Americanca venită în vară la formația din Sfântu Gheorghe, a bifat 27 de prezențe în tricoul alb-verde, timp în care a strâns medii pe meci de 20.4 puncte, 5.1 recuperări, 5.3 assisturi și 19.2 la eficiență. Aceasta deține și recordul de puncte înscrise într-un de o jucătoare din campionat, totalizând 46 de puncte în partida cu Gați, scor 113-92.

Înaltă de 1.70 metri, Sammy a fost aleasă în WNBA Draft 2012 de către Phoenix Mercury cu opțiunea a 6-a. În primul sezon din liga profesionistă nord-americană de baschet feminin, ea a bifat 28 prezențe fiind titularizată de fiecare dată și a avut medii de 11.6 puncte, 4.5 pase decisive, 3.2 recuperări, 1.6 intercepții cu 3.0 posesii pierdute în 31.6 minute pe partidă.

Absolventă a universității Ohio, Prahalis se aflase la începutul sezonului actual la primului angajament în baschetul european. Ea a jucat pentru Sepsi atât în campionat cât și în FIBA EuroCup Women.

Foto: Crow Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    o mica greseala
    in partida cu Galati..nu Gati :P

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!