Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Săptămâna baschetului feminin în România continuă cu ICIM - TGV.

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2012

atmosfarea icimSăptămână istorică pentru baschetul feminin din România.

Miercuri, 24 octombrie, CSM Târgoviște a debutat în Euroliga feminină și a lăsat o impresie frumoasă, chiar dacă a pierdut partida cu Famila Schio la un singur punct, 75 - 76.

Astăzi, joi, 25 octombrie, CSM Satu Mare va debuta în Fiba EuroCup Women, contra campioanei Franței, Lattes Montpellier.

Bucuria fanilor baschetului feminin va continua în weekend când va avea loc partida dintre ICIM Arad și CSM Târgoviște, din cadrul etapei a VII-a a sezonului regulat a LNBF. Ambele formații sunt neînvinse în cele 6 meciuri pe care le-au disputat până acum iar învingătoarea va avea șansa de a se desprinde în clasament.

Daca la Târgoviște se simte încă euforia partideid e miercuri seară, la Arad toată lumea așteaptă meciul de sâmbătă. Organizatorii așteaptă ca toate cele 1500 locuri din Sala Sporturilor Victoria să fie ocupate și fac apel la fani să vină îmbrîcați în galben

Interesul în jurul acestui meci este imens, de aceea mizăm pe o sală arhiplină, iar pe această cale fac un apel către arădeni pentru a veni din timp la sală şi a de a-şi ocupa locul în tribune. Asta pentru a evita aglomeraţia şi riscul de a nu mai intra la meci, pentru că în momentul când sala se va umple, se vor închide uşile. Ar fi şi mai frumos ca fanii să vină îmbrăcaţi în galben, pentru a crea şi un spectacol de culoare. Eu cred că toţi iubitorii sportului din Arad ar trebui să fie conectaţi la acest meci, care se anunţă un spectacol total, a declarat Marcel Urban pentru sportarad.ro.

Preşedintele clubului arădean consideră că presiunea fanilor poate fi decisivă în obținerea victoriei.

Sunt sigur că suporterii vor crea din nou acea atmosferă minunată, cum numai ei ştiu să o facă, iar fetele vor fi împinse de la spate. Echipa din Târgovişte va avea de înfruntat o atmosferă incendiară şi va fi nevoită să facă faţă presiunii, cu care nu s-a mai întâlnit până acum în acest sezon. O victorie ar fi extrem de importantă, asta în perspectiva returului, când probabil Târgovişte va fi mai legată şi ar putea câştiga la celelalte două contracandidate ale noastre, Alba Iulia şi Satu Mare, mai spune Marcel Urban pentru aceeași sursă.

Meciul va fi arbitrat de Mircea Șerban și Ciprian Stoica.

Foto: sportarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!