Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare - Alexandria, o serie echilibrată de PlayOff

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.04.2013

Sala Sporturilor Satu Mare
sâmbătă, 6 aprilie, ora 17
  Fișa meciului  

Sâmbătă, 6 aprilie, debutează seria dintre CSM Satu Mare și CST Alexandria din cadrul fazei I a Play-Off-ului LNBF editia 2013. Al doilea meci al seriei va avea loc pe 10 aprilie, la Alexandria.

Echipa din Satu Mare a terminat sezonul regulat pe poziția a treia a clasamentului, cu un bilanț de 21 victorii și 5 meciuri pierdute. Alexandria s-a clasat pe locul 6, cu 16 victorii și 10 meciuri pierdute.

Cele două echipe și-au împărțit victoriile în meciurile directe din acest sezon. Satu Mare a câștigat în tur, pe propriul teren, cu 86 – 68, în timp ce Alexandria s-a impus în retur cu 70 – 65.

Partida va fi arbitrată de Doru Vinași și Alin Roșu, iar comisar va fi Dragoș Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!