Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare - Arad. Derby-ul pentru locul 1

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
17.11.2012

Sala LPS din Satu Mare

Duminică, 18 noiembrie

ora 16:30

Locul 2           Fișa meciului
Locul 1

După multe discuții și neânțelegeri, derby-ul dintre CSM Satu Mare şi Univ. Goldiş ICIM Arad se va juca însfârșit duminică de la ora 16:30. Acesta a fost amânat cu două săptămâni din cauza că cele două conduceri nu au putut ajunge la un acord privind ora de disputare a partidei.

Duelul dintre cele două formații se anunţă extrem de interesant având în vedere că cine se va impune în această confruntare va termina mai mult ca sigur turul pe primul loc al clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin.

Arădencele sunt singura echipă neînvinsă în acest sezon, cu zece victorii din tot atâtea meciuri, iar sătmărencele au un bilanţ de nouă succese şi o înfrângere. Istoricul confruntăriile dintre cele două formații este unul strâns cu un plus în favoare echipei din Arad care s-a impus de 12 ori în timp ce Satu Mare a făcut-o de 11 ori.

De fiecare dată, duelul Satu Mare – Arad a stârnit multe orgolii atât între conducătorii celor două cluburi cât și a suporterilor. Va fi un meci foarte interesant, ambele echipe dispunân-d de loturi sensibile egale ce face ca această confruntare să fie una foarte disputată.

Liderii celor două echipei sunt Lucas Italee pentru Satu Mare și Chrissy Givens la Arad, ambele fiind de naționalitate americancă. Lucas are o medie de 15.4 puncte pe meci, 2.5 recuperări și 2.5 pase decisive, fiind singura jucătoare din actuala stagiune de campionat la feminin care a reușit un triple double. De partea cealaltă, pe departe Givens este pionul de bază din angrenajul formației din Arad, acumulând în 10 partide o medie de 17.9 puncte pe meci, 7.5 recuperări și 2.7 asisturi.

Partida CSM Satu Mare – Univ. Goldiș ICIM Arad va avea loc duminică de la ora 16:30, fiind arbitrată de Marius Ciulin și Laurenţiu Grigoraş în timp ce observator de joc va fi Constantinescu Viorel.

 

HILAR. Două echipe nu au convenit asupra orei de disputare a unui joc!

2 comentarii la aceasta stire:
  • suporter84 :

    HAI CSM SATU MARE
    TRUP SI SUFLET PT SATU MARE!!!!!!!!!!!

    cu 11 ani în urmă (17.11.2012) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Fortza ICI !
    CSM uită-te, ora ta se apropie !

    cu 11 ani în urmă (17.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!