Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare doreşte să continue seria victoriilor consecutive în faţa Olimpiei Braşov

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.10.2013

Liga Națională

Etapa a-II-a

Sâmbătă, ora 18:00

Sala Sporturilor Satu Mare

1-0 Fișa meciului 0-1

Olimpia CSU Braşov se deplasează la Satu Mare într-un meci ce face parte din etapa a II-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Confruntarea va debuta sâmbătă seară, de la orele 18:00, la Sala Sporturilor din Satu Mare şi nu va fi televizată.

Petru Eleş a debutat cu dreptul în noua sa calitate de antrenor principal, învingând la o diferenţa confortabilă, etapa trecută, pe CSM "U" Oradea. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Olimpia Braşov care a cedat, pe teren propriu, în faţa CST Alexandria, scor 55-64. Astfel fetele pregătite de Dan Calancea vor încerca să răzbune înfrângerea din debutul sezonului actual, însă nu vor avea o misiune uşoară.

Beneficiind de avantajul terenului propriu, dar şi de aportul fanilor, CSM Satu Mare porneşte cu prima şansă în partida de mâine. Un alt aspect ce trebuie menţionat îl reprezintă bilanţul întâlnirilor directe. În istoria all time, Satu Mare şi Olimpia Braşov s-au întâlnit de cinci ori, de fiecare dată sătmărencele având câştig de cauză. Rămâne de văzut dacă Petru Eleş va continua seria victoriilor în faţa formaţiei de la poalele Tâmpei.

Brigada de arbitri ce va oficia duelul este formată din Potra Vlad şi Ciocan Ciprian, comisar fiind Burcezan Radu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    cu arbitrii
    am vazut delegarile si pot sa spun ca Brasovul nu are nici o sansa cu arbitrii astia din Cluj, prieteni f buni cu Eles, antrenorul satmarencelor

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!