Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare se desprinde în sfertul 4 şi învinge Alexandria

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.04.2013

62 - 51
12-11, 11-13, 15-14, 24-13 
  Statistica  

CSM Satu Mare conduce cu 1-0 la general în seria de PlayOff cu CS Teleormanul Alexandria după ce a învins cu 62 - 51 în prima dintre cele (posibil) trei confruntări ale acesteia.

Sătmărencele s-au impus graţie unui sfert 4 foarte bun, pe care l-au câştigat cu 24-13. După trei sferturi din întâlnire, scorul a fost egal 38-38. Gazdele deschid sfertul decisiv prin trei aruncări libere marcate după ce Shanika Freeman a fost faultată pe o aruncare de la mare distanţă. Tot ea măreşte avantajul la 50 - 41, după doar trei minute şi jumătate din sfert, iar Annemarie Pârău punctează pentru 52 - 43 la jumătatea perioadei. Teleormănencele răspund prin două puncte semnate Georgiana Rus, 52 - 45, dar nu pot reveni în joc iar Satu Mare se impune cu 62 - 51, frunctificând avantajul terenului propriu.

Alexandria şi-a bazat jocul prin aruncări de la mare distanţă, aruncând la coş de 26 de ori de dincolo de semicerc şi marcând de nouă, pentru un procentaj de 35%. De altfel teleormănencele au fost mai precise la aruncările din acţiune, 36% faţă de 35% ale gazdelor, dar au avut doar două aruncări libere marcate din 5 de care au beneficiat. De altfel, gazdele au aruncat de 24 ori de la linia de fault şi au înscris 70% dintre aceste încercări.

Cu 17 puncte şi 10 recuperări, Freeman a fost cea mai bună jucătoare de la Satu Mare. Hajnalk Szlimak a marcat 15 puncte, iar Chadijah Whittington a avut 11 puncte şi 9 recuperări.

La Alexandria, Ashley Arlen a avut 23 puncte şi 11 recuperări, iar Shanita Arnold a terminat cu 13 puncte şi 7 recuperări.

Meciul doi al seriei va avea loc la Alexandria, pe 10 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!