Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare se impune cu ICIM Arad în sfertul decisiv

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.11.2012

Foto: dbart.ro

Într-un meci restanță din etapa a 8-a din Liga Națională de baschet feminin, CSM Satu Mare a trecut cu scorul de 81-75 de Univ. Goldș ICIM Arad după un meci foarte echilibrat, câștigat în sfertul decisiv. O dată cu această înfrângere, echipa din Arad sugeră prima înfrângere a sezonului după 10 victorii consecutive.

Primul sfert a început excelent pentru arădence care s-au desprins la 25-17 dar imediat Satu Mare a replicat și a redus din diferență făcând că primul sfert să se încheie în avantajul echipei vizitoarea, scor 25-22.
Sătmărencele și-au continuat jocul bun și au reușit pe finalul primului sfert și începutul sfertului 2 un parțial de 11 puncte care le-a propulsat la conducerea jocului (28-25). Cursul jocului a continuat echilibrat iar după  20 de minute, Satu Mare avea un avantaj minim de 40-39.

Cu o Givens de neoprit în tabără arădencelor care a fost de neoprit sub panoul adversarelor, ICIM-ul al preluat conducerea și a întrat în sfertul decisiv cu un avantaj de 4 puncte. De aici totul s-a rupt pentru oaspete care au ratat din orice poziție, sătmărencele câștigând clar sfertul al patrulea cu scorul de 23-13. La final CSM Satu Mare se impune cu 81-75 după o confruntare de mare luptă, ambele echipe alternând la conducere dar câștigătoarea s-a decis datorită numărului mai mare de jucătoare care au jucat bine la Satu Mare față de ICIM Arad care a avut-o doar pe Chrissy Givens.

Remarcate:

Satu Mare - Părău 23 puncte, 22 puncte, 8 recupeări, Lucas 19 puncte, 6 recuperări.

Arad - Givens 31 puncte, 6 recuperări, Brosovszky 11 puncte, Risper 9 puncte, Wirth 8 puncte, Bartee 8 puncte.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Detectiv Rockford :

    Bravo Annemarie !
    O partidă de exceptie pentru Annemarie Părău !
    Bravo!

    cu 11 ani în urmă (18.11.2012) Raspunde
  • Adisan :

    Meserie grea
    "De aici totul s-a rupt pentru oaspete care au marcat din orice poziţie, câştigând clar sfertul al patrulea cu scorul de 23-13"... :) Greu, tare greu... :))))))

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!