Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare şi Arad au debutat cu dreptul în Liga Europei Centrale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.10.2011

Miercuri, 19 octombrie, a debutat noua ediţie ca Ligii Europei Centrale la baschet feminin. Cele două reprezentante ale ţării noastre, printre care se află şi deţinătoarea en-titre a evenimentului, au debutat cu dreptul în noul sezon.

Vicecampioana României, CSM Satu Mare, a învins pe teren propriu formaţia cehă Valosun Brno la o diferenţă de 19 puncte, scor 92-73. Deşi au fost conduse la pauză cu scorul de 51-40, gruparea sătmăreană a reuşit să revină şi să îşi treacă în cont prima victorie în CEWL.

La Arad, într-un meci transmis în direct de către TVR 3, fosta mare jucătoare a ICIM-ului Diana Ciupe Pop, a revenit pe parchetul sălii Victoria după mai bine de 15 ani pentru a se duela cu o fostă colegă de generaţie, Monica Brosovszky. Partida a fost adjudecată clar de către formaţia gazdă, scor 74-60, (22-15, 21-14, 18-12, 13-19). Principalele marcatoare de la gazde au fost Brosovszky cu 21 de puncte urmată de Graham cu 20. De partea cealaltă Vaughn a avut 15 puncte, Hoodman a terminat cu 13, iar Diana Ciupe a totalizat 8 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!