Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Satu Mare trece de Nova Vita

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.02.2014

Liga Națională
Etapa 17

58-74
(8-22, 14-16, 18-20, 18-16) 

Sala "UPM" Tîrgu Mureș

1-15 Statistica 9-7

În cadrul etapei a 17-a, CSM Satu Mare a câștigat la Tîrgu Mureș, după un meci fără surprize.

Nova Vita a deschis scorul printr-o liberă marcată de Shantel Wilson, dar echipa oaspete a replicat repede și a făcut rost de un avantaj confortabil încă din primul sfert (8-22). După un sfert al doilea ceva mai echilibrat, sătmărencele au intrat la pauză cu un ecart de 16 puncte (22-38). În sfertul trei, diferența de scor a atins cota maximă la 27 de puncte (26-53), după un parțial de 0-11 a oaspetelor. În ultimele minute, mureșencele au redus diferența la 11 puncte, (69-58), dar până la ultimul fluier Satu Mare avea din nou 16 puncte în plus.

Scorul final, 58-74, marchează cea de-a noua victorie a echipei vizitatoare, iar Nova Vita a ajuns la 15 înfrângeri.

Kortni Jones a fost foarte aproape de un double-double, cu 18 puncte și 9 recuperări, și în ciuda celor 7 mingi pierdute, a fost și cea mai eficientă jucătoare a echipei sătmărene, urmată de Enikő Laza, cu 13 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive.

La Nova Vita, principala remarcată a fost Shantel Wilson, cu 23 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce Danielle Walker a adăugat 17 puncte.

În etapa următoare, Satu Mare va primi vizita craiovencelor, iar Nova Vita se va deplasa la Galați.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!