Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Craiova învinge pe "U"-BT Mobitelco

Paul Olar

Paul Olar
19.09.2013


82-78
  Statistica  

În duelul inaugural al stagiunii 2013/2014, SCM Craiova a trecut pe teren propriu de "U"-BT Mobitelco. Întâlnirea din prima manșă a Cupei României s-a terminat cu scorul de 82-78 și a fost transmisă în direct de către postul de televiziune Digi Sport 3.

Deși prezența pe teren a lui LeVar Seals a fost pusă sub semnul întrebării zilele trecute, americanul este introdus din primul minut în partidă. Pe lângă sportivul american, Andjelko Mandic începe cu Sten Sokk, Nemanja Maric, Bogdan Popescu și Reinar Hallik. În schimb, echipa de start a lui "U" este formată din Branko Cuic, Darius Hargrove, Ivan Kuburovic, Mihai Sivășan, respectiv Cătălin Baciu.

Nenumăratele absențe din lot nu îi descurajează pe olteni să înceapă cât se poate de bine confruntarea. Estonianul Sten Sokk, noua achizie a trupei din sudul țării, aduce viteză jocului și coșurile marcate de la mare distanță le pun probleme adversarilor. Totuși, cel mai în formă om al "alb-albaștrilor" în debutul întâlnirii este Bogdan Popescu. Experimentatul baschetbalist român își face simțită prezența în spațiul de trei secunde, acolo unde marchează cu precizie și atrage asupra sa câteva faulturi ce-l trimit la linia de pedeapsă. Jucătorii din Transilvania nu răspund cu mare lucru în sfertul întâi, încheiat cu 25-14.

Actul secund este unul în care trupa pregătită de Dorin Pintea își mai revine. Silvășan și compania realizează un parțial, unde contribuie din plin Josh Sparks și Miljan Medvedj. Sportivul de peste ocean este găsit excelent de Branko Cuic și marchează cu fault. Miljan Medvedj scutură plasa de la mare distanță și profită de erorile oponenților din ofensivă, sârbul echilibrând situația la 35. Bogdan Popescu și Andrei Căpușan transformă fără emoții de la semi-distanță, doljenii profitând de neputința clujenilor de a trece balonul din propriul teren. Mingea ajunge la LeVar Seals, care stabilește  scorul la finalul reprizei întâi: 43-37.

Repriza a doua este inaugurată tot de reușita lui LeVar Seals din spatele arcului de cerc. La atacul următor, clujenii finalizează prin atleticul Josh Sparks, însă craiovenii se duc la 12 lungimi, 52-40. Punctele aduse de Josh Sparks, dintre care două cu un spectaculos slam-dunk, le conferă energie alb-negrilor, ce se apropie la diferență de o posesie 52-49. Americanul zguduie panoul după un nou contraatac, oaspeții ajungând la conducere, 58-59.

Reinar Hallik îi reinstalează pe olteni în avantaj, după un coș de trei. Branko Cuic nu se dă bătut la atacul următor și împinge mingea în coș pentru a egala la 61, combatantele având un parcurs strâns minute bune. Sten Sokk încinge din nou coșul de la mare distanță, dar băieții lui Dorin Pintea se țin tare grație lui Branko Cuic și Ivan Kuburovic. Încinsele momente de final sunt gestionate mai bine de către baschetbaliștii îmbrăcați în alb și albastru. LeVar Seals plutește pe lângă Boris Lalovic și face ca tabela să indice 80-74. Pivotul bosniac se revanșează, urmărește și voleibolează o minge un coș, iar libere lui Nemanja Maric pun capăt încleștării.

Cu 24 de puncte, 9 recuperări, un capac și o intercepție, Bogdan Popescu a fost cel mai bun om al SCM-ului. Sten Sokk a contribuit cu 17 puncte, 3 pase decisive, în vreme ce Nemanja Maric a avut 14 puncte, 8 assist-uri și 5 recuperări.

În replică, Branko Cuic și Josh Sparks au totalizat câte 15 puncte fiecare. Primul a mai izbutit 5 recuperări și tot atâtea pase decisive, iar Ivan Kuburovic și-a trecut în cont 14 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. 

37 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Sperante...
    Felicitari celor doua echipe pentru spectacol.

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    Start cu dreptul pentru Stiinta!
    Bravo baieti!
    Mi-au placut azi Sokk si Popescu....Maric inca greseste pase usoare,dar e plus pentru echipa,Capusan mai sters decat deobicei,Halik - bine,Seals - bine, dar nu si-a inscris cota de 15pcte cu care ne obisnuise!...azi a dat doar 12pcte!

    Clujul,exact cum am spus ieri!
    Pintea e secund si atat!....Cuic - foarte bun,Hargrove - sters,apatic,Sparks - o surpriza placuta pentru mine,stie joaca,personal as juca pe 4 cu el,n-are fizic de 5,e subtirel,dar ca 4 e super,Lalovic - lent,Kuburovic - lent ,joaca mai bine faza de aparare,Silvasan - Craiova s-a desprins cand a jucat el,sa fie coincidenta?, adat 2 pcte din AL,foarte putin,Baciu a inceput bine meciul,a inscris 2-3 cosuri dupa care s-a stins,a mai pus muschi pe el,arata bine pe poz. 5 dar ii trebuie mai mult curaj,are potential mare si ar trebui sa dea meci de meci 12-15pcte linistit!....medvedj - bun pe atac,bun la interceptii!

    Ma intreb care ar fi fost scorul daca la Craiova jucau cei 4 titulari:Dzambic,Bureau,Kovac,Dragusin!...probabil Craiova castiga la 13-15pcte diferenta!

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • CSM CSU Oradea oradeafun:

      Maric
      Maric e un adevarat castig pt Craiova si o mare pierdere pt Oradea. Orice jucator are nevoie de o perioada de adaptare pt a intra in angrenajul unei echipe. Eu zic ca s-a desurcat excelent azi. Si nu uitati, la Oradea el juca pozitia 1, La Craiova joaca 2. La Oradea el a fost capitanul unei echipe greu de oprit. Daca stiti sa aveti grija de el, va fi un jucator MARE(ic) si la voi.

      cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      Maric
      Am spus-o de cand l-am luat ca e un jucator valoros,cu mare experienta,care o sa ajute Craiova!
      In acest moment nu e intr-o forma care sa-i permita sa joace excelent, cum zici tu,alterneaza lucrurile foarte bune,cu lucruri mai putin bune!
      Sunt sigur ca o sa vedem un Maric de la meci la meci mai bun,inca e in perioada de acomodare cu colegii,orasul,s.a.m.d!
      Un jucator care joaca excelent,acum, e Bogdan Popescu!....efectiv trage echipa dupa el!

      cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    dzambic
    deci craiova joaca mai bine fara dzambic pe teren. in rest se vede ca e inceput de sezon. parca mai inchegata craiova

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Dzambic e un jucator foarte bun si o sa ajute Craiova si sezonul asta!....Craiova a jucat ''fortat'' fara 4 titulari!
    La Cluj tot jocul il face Cuic,daca se accidenteaza asta sunt terminati!

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    meci
    meci frumos , felicitari baietilor pentru victorie , este foarte important ca nu am pierdut pentru a aduce publicul la polivalenta in continuare( deh , sunt destul oameni " de rezultat" ). O partida excelenta pentru Popescu, le-a intrat oltenilor direct la suflet. Partida buna si pentru Sokk , Seals mi s-a parut putin stingher in noua formula , Capusan, Maric sau Mocanu sunt inca in faza de acomodare cu echipa. Per total un joc bun .Asteptam revenirea titularilor , in special Dragusin ne-a lipsit azi.

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    galerie Craiova
    un minus mare pentru asa zisa galerie care, de cand a inceput "conflictul echipelor de fotbal" a disparut cu desavarsire . Daca tineau cu adevarat la jucatorii de baschet ar fi venit in continuare . Totusi vad in lipsa galeriei un element de normalitate .

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      Rusine ....la galerie
      Felicitari lui Popescu & co. pentru intreaga prestatie!.Rusine galeriei care a fost inexistenta la prima faza a cupei .Pentru, mine voi ca fani,ultras,sezione,ps 97,98,99,gascutza de cartier,cotetari ...s.am.d. nu meritati sa aveti asa echipe (volei si baschet) ca le murdariti. Carati in continuare la "lamai" pentru Olguta sau Mititelu (cum vrea fiecare sa va cumpere) ca sigur are sa va ramana si voua ceva.

      cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      galerie
      Lucrurile sunt foarte simple,cel putin teoretic:galeria "specializata" in fotbal poate si atrasa si educata si-n spiritul baschetului,au avut prestatii frumoase si anul trecut,trebuie perseverat,altminteri frenezia ei trebuie preluata de restul spectatorilor,lucru care iar necesita nitel timp si implicare.

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    Dzambic
    Este un jucator important ce poate fi atat un catalizator dar si un distrugator al jocului . daca reuseste sa isi tempereze iesirile necontrolate si sa se concentreze pe joc , va face un sezon bun. In momentul in care se va acomoda cu adevarat cu Maric , cred ca vor face un cuplu ce va aduce Craiova din nou in primele 4.

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    meci frumos
    Felicitari ambelor echipe pentru spectacolul oferit. S-a vazut ca, totusi, e inceput de sezon. Atmosfera frumoasa, public mai putin numeros... a fost si o ora nepotrivita.
    Eu cred ca e nevoie de galerie (nu stiu motivul pentru care nu au fost prezenti, cei din sezione sustinand echipa municipalitatii, deci nu prea vad legatura cu fotbalul)... trebuie sa dea tonul cineva la incurajari, altfel va fi ca astazi.
    In sfarsit, avand in vedere cati indisponibili am avut, e un rezultat foarte bun... succes in retur!
    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    Dzambic
    In conditiile in care Craiova il are pe Maric, unul dintre cei mai buni baschetbalisti din RO, l-au adus pe Sokk care vad ca are mana buna si este un conducator nici bun, dar nici slab, il mai au pe Seals care de asemenea poate aduce mingea, Dzambic chiar este in plus. Dzambic nu o sa se inteleaga cu Maric si Sokk doar din simplul fapt ca nu intelege ca nu este cel mai bun din echipa. Nu ma intelege gresit, nu este un jucator rau, dar cu siguranta este mai slab decat crede el ca este.

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      rade
      Chiar nu stiu cat de bun se crede el, nici nu cred ca are importanta...la craiova e iubit pentru devotamentul de care da dovada in teren, chiar daca mai sare calul cateodata. Cert e ca avem nevoie de el, trebuie doar intelepciune la nivelul bancii tehnice, sa-i faca pe jucatori sa dea maximul pe teren in minutele in care joaca. Nu degeaba, zic eu, s-au imbracat in romani, legiunea XIII, ...luptam pentru Craiova samd. Trebuie sa fie o echipa!

      cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    debut
    Bravo pentru mobilizare si victorie!Avem echipa solida si-n pofida numeroaselor absente,pe masura banilor bagati in ea,cu exceptia lui Capusan si Mocanu,opinia mea fiind ca-n cazul lor alegerea a fost pripita si-s efectiv bani aruncati pe geam(timpul va dovedi daca gresesc sau am dreptate).Se vede deasemenea pregnant lipsa lui Dragusin,care perfect integrat spiritului oltenesc avea un aport extrem de important in jocul echipei.
    Clujul,din punctul meu de vedere are o echipa net inferioara valoric celei de anul trecut,dar sigur mai combativa(are Ciuic ingredientele lui,oriunde se duce).
    Iar meciul in sine,foarte bun pentru momentul de debut la care ne aflam,cum mai spuneam,va fi un sezon extraordinar de echilibrat de la locul 2 in jos(ha,ha).

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    ineacsu
    de acord cu tine , partial. Maric este unul din cei mai buni jucatori din Ro insa are nevoie de acomodare . In meciurile de pregatire precum si azi a facut grseli de incepator (pase la interceptie), numeroase mingi pierdute in dribling , etc . SOkk este un jucator excelent si cred ca, daca se va acomoda rapid va deveni indispensabil . Ceea ce nu intelegeti voi despre Dzambic este ca , cu bune si cu rele , el intruchipeaza spiritul acestei echipei si chiar daca are excesele sale , poate trage echipa dupa el atunci cand este jos . Totusi , in conditiile in care Maric si SOkk vor da randament maxim , probabil in iarna va pleca(parere personala) De acord cu ceea ce a scris Buzestii ma sus legat de Capusan si Mocanu (in special de ultimul , Capusan fiind un compromis la accidentarea lui Dragusin)

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Capusan!
    Recunosc ca m-am numarat printre cei care n-au fost 100% de acord cu venirea lui Capusan la Craiova!....nu mi-a placut in primul rand implicarea lui la Timisoara!....dar am fost la Cupa Craiovei la toate cele 3 meciuri ale Craiovei si am descoperit un alt Capusan ,mult schimbat in bine fata de ce vazusem la Timisoara!
    In primul meci al turneului a jucat 3-4 minute si a avut 2/2 din zona de 2pcte,in cel de-al doilea meci a inscris 13-15 puncte si a fost printre remarcatii mei,iar cu AsEsoft-ul a inceput cu trac dupa care a jucat in nota echipei!
    Deocamdata nu e un jucator de primul 5 ,dar e un jucator care poate ajuta echipa sezonul asta!....e roman,e inalt are 2,05m,are un stop sut bun si ce-mi place la el ataca intre linii ,lucru care-i lipsea Craiovei!
    Capusan are potential foarte bun....cred ca in acest moment ii lipseste increderea in fortele proprii....trebuie incurajat!













    cu 10 ani în urmă (19.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    U Craiova - U Cluj
    Craiova a jucat destul de bine pentru ce lot a avut pentru meciul asta. Legat de Capusan si Mocanu trebuie sa intelegem ca acestea sunt conditiile(numarul permis de jucatori straini). Personal mi-ar place sa-i vad pe Damian si Ciotlaus pe teren mai des dar e riscant. Popescu si Sokk si-au aratat valoarea. Maric, jucator foarte bun dar inca nu e integrat. Djambici s-a mai calmat(concurenta e mare).
    Clujul in schimb este o mare deceptie(sunt suporter craiovean si ar trebui sa ma bucure dar cu cat nivelul este mai inalt te obliga la eforturi mai mari). Plus - Ciuic si Baciu(a mai lucrat la fizic) in rest sunt sub nivelul echipei de anul trecut.

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @eugen
      Corect,cei doi juniori au fost printre EXTREM de putinii componenti ai echipelor nationale care s-au ridicat la nivelul adversarilor in competitiile europene din vara asta(il pot adauga fara teama si pe Petrisor,bun la Universiada),dar se mizeaza ca au contracte pe termen lung,asta dincolo de megaconservatorismul lui Mandic.

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      @Eugen
      Am avut un lot formidabil anu trecut.... si... am realizat ceva? Altceva in afara de spectacol ieftin instrumentata de un circar de doi lei? Eu zic ca anul acesta, asa decepti cum suntem, vom termina in cel mai rau caz tot pe 7 si asta cu un lot mai subtirel, mai ieftin!

      Cat despre Craiova.... nu am vazut decat un sfert dar in ala mi s-a parut o echipa cu sanse multe care trebuie felicitata!

      A spus cineva pe aici ca Kuburovic e lent..... o sa va surprinda , joaca toate pozitiile si stie sa se demarcheze, are sut de 3 si are detenta cat incape, in meciul cu Timba a furat o minge pe saritura din fata lui Lawrence, Lawrence care se stie ca are detenta de se uita de sus in jos prin cos! Hargrove..... ori s-a saturat, ori nu s-a antrenat, ori...... vom vedea la Cluj.... daca nu il vom vedea plecand probabil......

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .......
      Koburovic joaca faza de aparare ok,in faza de atac se ocupa mai mult de blocaje pentru Cuic,Silvasan,Medvedj....e un jucator lent!...asa l-am vazut eu si pe Lalovic la fel!
      Sparks e un 4 foarte bun,n-are fixic si forta de 5,Baciu sa ramana 5,trebuie disciplinat in aparare ''çam bate apa'' si Cuic,in rest subtire,fara suparare....plus lipsa coach,assitent aveti!

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da Clujul are asistent...da atunci Craiova are preparator fizic. Mai bine lent ca si Kuburovic(cu u din o=))) decat din poiana lui cancan sau iocan(ca nu mai stiu cum era) ca si Popescu(sa ii trageti cablu si sa cititi ziarele ca altfel risca sa piarda vorbirea). Cine va rade la final, va rade bine de asistenti si alea alea...abia astept...primavara va incepe cu Crfoiova cu siguranta, dar finalul va fi delicios si veti vedea cu totii de ce...Dragusin, Popescu, Maric si Dzambic...cum sa integrezi atatia imebecili din pct de vedere al caracterului si sa ai performante in playoff sub presiune...la pumni bat tto anu asta aia ii clar, dar atat

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      ........
      Nu intelegem nimic din mesajul tau!....poti apela la un ''prieten'': DEX - ul!

      cu 10 ani în urmă (21.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Sa va desenez? De ex: "Eu scriu ceva, da voi nu intelegeti". Aici cuvantul "da" e <=> cu "dar". Pentru greseli de punctuatie si scris obsesiv cu "..." nu trebuie sa consult DEX-ul, ci poate o carte de limba si literatura romana, editura eterna Terra Nova:))

      cu 10 ani în urmă (22.09.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .......
      Consulta ce vrei tu,insa , vorbeste mai mult de baschet si incearca ,pe viitor,sa nu te mai maimutaresti aici!....dai dovada de neseriozitate!....ti-o spun constructiv!
      Altfel,vedem maine GMM si comentam baschet,ok?

      cu 10 ani în urmă (22.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ii logic sa vedem Mediasul...ii cea mai mare necunoscuta din pct de vedere al jucatorilor

      cu 10 ani în urmă (22.09.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    1 vs 5
    In conditiile actuale eu as renunta la unul dintre Maric, Sokk, Djambic in favoarea aducerii unui 5.
    Dragusin se va recupera greu, este mai greu la un jucator de gabaritul lui decat la un fundas.
    Craiova are echipa buna dar fara un 5 acolo nu stiu cum o sa se descurce in meciurile cu echipele tari care au 2-3 oameni peste 205 cm

    cu 10 ani în urmă (19.09.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      obiectiv
      Evident ca judeci obiectiv!Ce se pierde din atentie este ca,dupa aducerea lui Maric,Sokk si scrisorile lacrimogene de despartire ale lui Dzambic catre fani, cum ca trebuie sa-si intretina familia cu banii multi castigati prin Rusia sau Dumnezeu stie unde,readucerea lui a fost strict o operatiune de marketing si imagine,fara legatura cu capitolul exclusiv sportiv,unde logic si sanatos era sa aduci un 5 serios,chiar si-n cazul neaccidentarii lui Dragusin,lasand la vatra macar unul dintre Mocanu si Capusan.

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      Deci esti de accord cu mine ca Djambic trebuie schimbat cu un 5.
      Am vazut care este parerea suporterilor din Craiova despre el si sunt de accord, spirit de luptator, a tras echipa dupa el in multe momente etc....insa asta se aplica pentru anul trecut cand a fost vioara intai, echipa nu a avut rotatia de acum si nu au fost variantele de anul asta pe poz 1.
      Anul asta nu stiu ce sa zic...sa nu faca mai mult rau decat bine

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      rabdare
      Pana in iarna o sa jucam in formula actuala si atunci vom trage concluziile. Apropo, in meciurile de pregatire am vazut acelasi Djambic luptator de anu'trecut, deci nu cred ca minutele jucate il vor schimba, dar vom vedea... Ne trebuie un 5, e adevarat, dar nu sunt sigur ca in locul unuia din cei trei, Maric, Sokk, Djambic, care, cel putin 2 dintre ei, pot juca in acelasi timp fara probleme. Pana in iarna ii vom vedea la lucru pe toti si se vor trage concluziile, lua decizii, samd....putintica rabdare.
      Forza Stiinta!

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .....
      Se poate pune problema si asa: daca Dzambic venea mai repede sigur nu mai era Sokk!
      Nu sunt de acord ca Dzambic e cel mai slab din cei 3!
      Eu zic ca e cel mai bun din cei 3!...de ce?....e un lider,strange echipa langa el,joaca direct pe cos(verticalizeaza rapid faza),are patrundere pana-n cos,are trita si AL - OK,vede foarte bine jocul,e rapid!
      Sincer,as fi vrut sa accepte oferta din Rusia,astfel le inchidea la multi gura!...asa ,fiecare cu parerea lui!!!

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      idei
      Binevenite parerile multiple si diverse...Din fericire s-au dus vremurile cand se pronunta doar "guru" iar ciracii erau deja cu "bravo" pe buze...

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    U
    Clujul e exact echipa care a aratat in meciurile de pregatire...un lot mai subtirel ..probabil cu bani mai putini..cu greseli de aparare destul de multe...eu zic ca vor termina pe 4-5 ...cam asta e valoarea echipei acum...
    Hargrove a venit la ultimul meci de pregatire fara nici un elan, parca din avion direct....Baciu si-a mai revenit putin din timorarea cu care juca anul trecut , dar , sincer , cred ca a ajuns baschetbalist datorita inaltimii , in rest, din pacate ii lipseste talentul, sclipirea, ...Kubo va fii mai bun, sunt sigura, doar are nevoie de minute in formula aceasta...Lalo intre ele, si bune si rele...Meda mai bun ca in meciurile de acasa de saptamana trecuta, in crestere...Sparks o surpriza frumoasa, nu l-am mai vazut pana acum ...talentat si inteligent, detenta extraordinara, un pic de muschi ar fii bine, dar , ii va taia din viteza surpusul de kg, ai ce vedea cand e in teren, e as in capace...Silva are si acum kilograme in plus, lent ca un ursulet, si un pic gura mare..Cuia in nota lui obisnuita.
    Bobo Pintea calm si introvertit, e totusi mai placut la vedere decat sa luam tehnice pe mana lui, sa ii dam timp si sa il lasam sa munceasca...
    Da!!! anul trecut am avut un lot mai valoros, si ce e cu asta?!
    Mai multa munca si mai putin vedetism ne va face bine!

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Altfel
    Nu mai puneti problema ca sunt 3 pe pozitia 1!
    Maric o sa joace 2 sezonul asta,asa cum s-a intamplat in meciurile de pregatire!....Dzambic si Sokk isi vor impartii minutele!....dupa parerea mea Dzambic e jucatorul mai complet si va juca mai mult!....undeva la 25min cu 15min vad imparteala!

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ...
      Asta ziceam si eu. Cei trei pot sa-si imparta minutele fara probleme. Sa-l vedem la lucru si pe Kovac,pe Halik, sa vedem si cum se recupereaza Dragusin si in iarna se poate lua o decizie, daca o fi cazul...

      cu 10 ani în urmă (20.09.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    Craiova
    Când îl analizăm pe Căpușan nu trebuie să avem în vedere doar meciul de ieri. A jucat slab, e drept, n-a fost în mână, dar, cum spunea și Vlăduț, în meciurile de la Cupa Craiovei s-a mișcat chiar bine. Nu e în plus. Niciunul dintre cei nou veniți nu e în plus (cu toate că pe Mocanu l-am văzut cam dezorientat, și nu doar îm meciul de ieri). Au plecat 6 oameni dintre care contau 2, au venit 6 dintre care contează cel puțin 4, la modul că te poți baza pe ei. Nici Kovac nu e rău, l-am văzut în meciul cu Timba Timișoara de la Cupa Energia. În privința galeriei, din ce spune un tip de la Sezione, nu e vorba de niciun conflict sau altceva, pur și simplu ora nepotrivită i-a împiedicat să ajungă. Și Mandic s-a plâns de asta la conferință (de faptul că în sală n-a fost foarte multă lume din cauza orei de disputare a partidei).

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !!!
    Oameni buni, este de abia primul meci dintr-un sezon care se anunta lung.
    O singura observatie: mai toate echipele trag tare de la inceput si isi solicita jucatorii de baza (din prima rotatie). Daca o tin asa in Cupa, Campionat si competitiile Europene in care sunt angrenati, nu stiu zau ce vor mai face pana in PlayOff

    cu 10 ani în urmă (23.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!