Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM CSS Craiova a trașat duelul cu Nova Vita

Ionuț Greere

Ionuț Greere
07.01.2015

SCM CSS Craiova s-a impus în această după-amiză, în propriu feif, în fața celor de la Nova Vita Târgu Mureș cu scorul de 67-62. Scorul pe sferturi a fost 17-17, 18-9, 14-22, 18-14.

Craiova a ajuns la 3-13 la general, în vreme ce formația mureșană la activ un bilanț de 6-10.

Partida din sala Ion Constantinescu a început echilibrat, iar după primele 10 minute se consemna egalitate pe tabela de marcaj, 17-17. Oltencele au impus ritmul în sfertul al doilea și au pus 9 puncte la pauză, 35-26. Gazdele au început bine și repriza secundă și s-au desprins la un ecart de 13 puncte, cea mai mare diferență a partidei. Oaspetele s-au trezit și au redus avantajul craiovencelor până la limită, 46-45. Ultimele 10 minute au fost dramatice, Craiova a menținut pe Tg. Mureș la 4 puncte în spate, dar cu un minut înainte de final oaspetele au reușit să egaleze, 62-62. Fetele lui Paul Nicolae nu s-au pierdut , au marcat de la linia de libere prin Irina Moțățeanu, respectiv Adina Pop și au adus a treia victorie în campionat pentru formația olteană.

La primul meci în maieul Craiovei, Marija Radovic a a realizat double-double cu 16 puncte și 18 recuperări. Adina Pop a adăugat 25 de puncte și 5 recuperări, iar Irina Moțățeanu a totalizat 14 puncte și 6 recuperări. În replică, Alexia Adams a terminat meciul cu 24 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, iar Anoitte Thompson a pus pe tabelă 16 puncte, 8 recupeări și 5 pase decisive.

Din punct de vedere statistic, Craiova a avut medii de 49% la aruncările de 2 puncte, 17% la aruncările de la distanță și 78% de la linia de pedeapsă. Nova Vita a adus procentaje de 22% la aruncările din interiorul semicercului, 53% la aruncările de 3 puncte și 50 % de la libere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!