Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM CSȘ Craiova, o singură liberă în meciul cu Olimpia Brașov

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2012

Statistica partidei dintre Olimpia CSU Brașov și SCM CSȘ Craiova din cadrul etapei a XI-a a LNBF conține un element mai puțin întâlnit într-un meci de baschet disputat la acest nivel competițional.

Echipa din Craiova a beneficiat de o singură aruncare liberă tot meciul, prin Larisa Toma, care a și marcat respectiva încercare.

”Libera” a venit după un coș cu fault la Toma în minutul 31. Acesta a fost la 10-lea fault al echipei din Brașov din cele 11 cu care a terminat partida.

Interesant este că Olimpia nu a apelat la tactica trimiterii echipei adverse la linia de libere nici în ultimul sfert în condițiile în care Craiova avea avantaj și se îndrepta sper victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!