Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM CSS Craiova primește vizita campioanei CSM Târgoviște

Ionuț Greere

Ionuț Greere
30.01.2015

SCM CSS Craiova și campioana en-titre CSM Târgoviște se întâlnesc în cadrul etapei cu numărul 21 a Ligii Naționale de baschet feminin. Meciul are loc sâmbătă în sala „Ion Constantinescu” din Craiova și va începe la ora 14.30.

Craiova ocupă locul 12 cu 3 victorii și 17 înfrângeri, iar Târgoviște este liderul la zi al campionatului cu 18 victor ii și 3 înfrângeri.

Fetele antrenate de Paul Nicolae au pierdut ultimul joc disputat în Liga națională, 68-59 în fiefeul celor de la Universitatea Cluj. În ultima partidă din Liga Națională jucată de echipa campioana, Târgoviște a câștigat clar disputa cu Nova Vita Tg. Mureș, scor 91-55.

În partida disputată gazdele s-au impus categoric cu scorul de 94-36. Istorciul întâlnirilor directe este favorabil dâmbovițencelor, care au câștigat toate cele 15 jocuri disputate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!