Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara a anunțat că va participa în Alpe Adria Cup în sezonul 2023-2024

SCM Timișoara a anunțat că va participa în Alpe Adria Cup în sezonul 2023-2024

În cursul acestei zile, SCM Timișoara a anunțat oficial că va participa pentru al doilea sezon consecutiv în Alpe Adria Cup. Astfel, trupa bănățeană devine a șasea formație din Liga Națională de Baschet Masculin care va participa în cupele europene în stagiunea 2023-2024.

În ediția precedentă, alb-violeții au avut prestații foarte bune, terminând cu un bilanț de șase victorii și două înfrângeri. SCM Timișoara a fost eliminată, în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup, de MKS Dabrowa Gornicza, grupare ce avea să câștige competiția.

Echipa antrenată de Dragan Petricevic a fost invitată să facă parte din Alpe Adria Cup și în sezonul 2023-2024, iar SCM Timișoara a acceptat invitația.

„Am acceptat invitația celor de la Alpe Adria Cup să reprezentăm România și orașul Timișoara în următoarea ediție a competiției. Este un sentiment deosebit de plăcut să știm că evoluțiile de pe teren din sezonul trecut, modul foarte profesionist în care clubul nostru a tratat această competiție, precum și importanța numelui orașului european Timișoara au contribuit foarte mult la decizia board-ului director de a invita echipa noastră. Suntem mândri că pentru al doilea an consecutiv vom reprezenta Timișoara în competițiile europene. Nu cunoaștem încă sistemul competițional, știm numele celor 11 echipe înscrise până acum, cu mențiunea că reprezentanta Ungariei va fi anunțată la sfârșitul acestei săptămâni”, a declarat Sergiu Pașca, managerul bănățenilor, pentru site-ul oficial al echipei.

Celelalte formații care vor evolua în Alpe Adria Cup în stagiunea următoare sunt Geosan Kolin, Sluneta Usti Nad Labem, Redston Olomoucko (Cehia), KK Dubrava, Dinamo Zagreb (Croația), GGMT Viena, Kapfenberg Bulls (Austria), MKS Dabrowa Gornicza (Polonia), Spisski Rytieri (Slovacia) și KK Ilirija (Slovenia). De asemenea, încă o grupare din Ungaria va fi angrenată în această competiție.

Până în acest moment, lotul lui Petricevic arată în felul următor: Igor Kesar, Nikola Gajic, Adam Mirkovic, Tyreek Scott-Grayson, Laszlo Lazar, Edward Petrescu, Antonio Năsturescu, Victor Legosin, Robert Schipor, Roland Stanciu, Șerban Horga și Pavle Stajic.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!