Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara caută a cincea victorie la rând în fața lui Dinamo București

SCM Timișoara caută a cincea victorie la rând în fața lui Dinamo București

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și Dinamo București se întâlnesc în primul meci al conferinței B în etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul din Banat fiind programat vineri seara, 18 noiembrie.

Timișoara a avut un joc oficial în pauza datorată echipelor naționale, alb-violeții duelându-se cu KK Zabok în Alpe Adria Cup, competiție în care formația lui Dragan Petricevic a obținut calificarea în faza următoare. Succesul în fața croaților a reprezentat a noua victorie în 10 partide oficiale pentru SCM Timișoara în sezonul 2022/2023, indiferent de competiția în care a evoluat.

Dinamo a trecut printr-o schimbare la nivelul băncii tehnice înaintea rundei precedente, Sotiris Manolopoulos debutând cu o victorie, 74-70 în fața lui CSO Voluntari. Dinamoviștii au ajuns cu acel rezultat la trei meciuri câștigate pe teren propriu în această ediție de campionat.

În ceea ce privește ultimele dueluri între Timișoara și Dinamo, „Leii din Banat” sunt într-o serie foarte bună și au patru victorii consecutive. Ultima dată când alb-roșii au putut câștiga a fost pe 2 martie 2020, într-un 91-87 în care Ouzsy Barro a fost aproape de double-double pentru bucureșteni (19 puncte, 8 recuperări).

Privind statistica de acum, Dinamo este în fața Timișoarei la câteva capitole, printre cele mai importante fiind punctele în medie și asst-urile, precum și procentajele la două puncte. Cele două formații sunt în top la intercepții și capace, dar în partea a doua a clasamentului la media de recuperări ofensive, detaliu la care bucureștenii stau chiar cel mai rău în LNBM.

Nikola Gajic și Ilija Djokovic sunt printre liderii bănățenilor la multe capitole, iar experimentații Andrei Mandache și Vlad Moldoveanu o ajută pe Dinamo cu mediile cele mai bune la assist-uri, eficiență, intercepții, recuperări ofensive sau la procentajele din spatele arcului de cerc.

Duelul din Banat are loc vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 18.00 și o să fie transmis în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!